Pa se to. Ce imas kodno varovan vzig motorja in ce odklenes s kljucem se ti potem ne izklopi ta kodno varovan vzig motorjaCe ti pa crkne moras pa na tisti gumb od znotaj vpisat kodo.bfranc napisal/-a:Kako se odklepajo vrata je odvisno od modela.Zena ima megana 1.6 z opremo RT, pa ima centralno zaklepanje samo z daljincem, na kljuc se odprejo pa samo voznikova ali sovoznikova vrata.Tudi jaz sem mislil, daje crknil motorcek oz. micro stikalo v kljucavnici, dokler nisem potegnil dol tapeto.V kljucavnici je samo motorcek centralnega in nic drugega. Se pa da to popravit, vendar bi trebalo dodati micro stikalo(prostor za njega je ) in potegnit zico do stikala vrat v kabini.
Clio MK1 facelift, centralno zaklepanje in ostali problemi
Malo updata:
Ker se je odlasalo z pregledom pri Dr. Izpuhu (ni blo casa), je prislo vceraj do manjse nezgode..
Vceraj se je z avtom naredlo 150km, nato pa je ob cca 5.30 na poti iz silvestrovanja proti domu padu izpuh dol
No, ubistvu ni glih padu dol.. Priblizno na sredini avtomobila je slo narazen na spoju in je visela neka skatlasta zadeva in pa cev dol proti tlem (oblika spodaj je taksna: \ / ), tako da sva se vozla 20-30km/h s stirimi zmigavci
in verjetno zbudila ogromno folka na poti (avto je bil dobesedno kot tank, enkrat sva se ustavila, da ne bi oglusela). Fotr pravi, da ni nc hudega, da bo jutr popravu. Izpuh od masine pa do konca ni nic rjav, le nek spoj je sel narazen...
Aja, peljala sva cez neko luzo in je blo tako mrzlo, da se je takoj zamrznilo na sipo (brisalci so se kar lepli, tako da sva jih ugasnila in jih prizgala, ko se ni nic vec vidlo (snezilo je)).
Upam, da ste fajn praznoval. Mi smo!
Srecnga pa zdravga. LP
Ker se je odlasalo z pregledom pri Dr. Izpuhu (ni blo casa), je prislo vceraj do manjse nezgode..
Vceraj se je z avtom naredlo 150km, nato pa je ob cca 5.30 na poti iz silvestrovanja proti domu padu izpuh dol
Aja, peljala sva cez neko luzo in je blo tako mrzlo, da se je takoj zamrznilo na sipo (brisalci so se kar lepli, tako da sva jih ugasnila in jih prizgala, ko se ni nic vec vidlo (snezilo je)).
Upam, da ste fajn praznoval. Mi smo!
Srecnga pa zdravga. LP