Twingo 1.2 l.97 by gasi

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Zdravo. Kocke sem dobil pred 4 leti v avto serbineku. v tisti trgovini polek.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

Kolko sem jaz prebral iz drugih forumov je 28.3. kao letna guma meeting :wink:
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

Avto Klub Koroska bo tudi letos otvoril sezono z Letna guma meet-om, ki bo 28.3.2009, pri cistilni v Pamecah (enako kot lani).

Letos bomo malo razsirli zadevo, kar se vabil tice. Smo pa tudi dodali malo tekmovanje v avtoakustiki. Tekmovalo se bo po sistemu bassrace. Nardili smo 3 kategorije. in sicer:

1. do 1500W
2. od 1500 do 3000W
3. nad 3000W

Gleda pa se moc ojcavelaca, ki zene sub.

startnina bo simbolicnih 5eur. poskrbeli pa bomo tudi za male pokale, kot spomin na naso 1. tekmo. mozne pa bojo tudi posamicne meritve. Tocno uro bom se sporocil!

po koncanem meet-u pa bomo nardili after party v enem lokalu v slovenj gradcu. pogovori se potekajo tako da lokacijo bom sporocil naknadno.

Dejte se vi mal naprej naredit po forumih reklamo (jay in ostali), pa upam da nem nebo vreme zasralo vsega!

Ko bo kaj novega se vam pa spet oglasim!

LP, Dejan - AKK
Uporabniški avatar
916
Kraj: žalec

twingo16v

Odgovor Napisal/-a 916 »

zdravo.jaz imam twingota spuscenega z istimi vzmetmi kot ti pa me zanima ce ti kje ripsa ali udarja sedaj ko si dal gor sirse gume.rad bi vedel kaksna je razlika sedaj v voznji in pa prej ko si imel se stare platisce in ko ni bil spuscen.
Uporabniški avatar
gaši

916: ce hitro peljem preko lukenj ali pa preko lezecega policaja te malo pocoha zadaj..ampak bom dal zadaj robe pri blatnikih gor zvit..drugace pa je razlika od prej in zdaj zelo velika no vsaj meni..avto je bolj trd, cutis vsako luknico..kamencek..ceprav je lega na cesti odlicna..se bolj drzi ceste skozi ovinke..in se ne nagiba veliko..
Uporabniški avatar
916

twingo16v

Odgovor Napisal/-a 916 »

kako pa je z volanom ko ga suces na mestu.ali je dosti trse kajti meni se je poznalo ze ko sem ga spusti da je trsi in ga moras bolj motat.
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Ja vrjemi da se pozna konkretno.. vem iz lastnih izkusenj ko sem meu na 19-ki 165 13 col pa sem pol preslatu na 195 15 col pa brez serva.... sem komi motu.. se dobr da mam mocne roke pa se zastonj fitnes sem meu vsaak dan :lol:
Drgac pa ti mas itak servo on ga nima... tko da bo on bol najebu kot ti :D :wink:
Uporabniški avatar
gaši

916: tocno tak kot ti je napisal Toomy..ja ves da se pozna razlika, samo jaz sem mislo da se bo bol poznalo to ampak gre brez problema pac ce na mestu volan motas pa delas malo za mocne roke (fitnes) :P ..drugace pa ni panike :wink: ..ti pa mas itak servo volan, malo bo razlike samo se ne boj..
Uporabniški avatar
B|ind
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a B|ind »

Na servo volanu se ne boj.. negre pretirano na trdo. Se pa pozna, normalno.
Uporabniški avatar
gaši

Danes sem malo fotosutinga, malo sem poslikal avto..nekaj sem se trudo da bi cimboljse ratale slike ampak pac tak..presodite vi :? ..skoraj me le malo tema dobla :)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
916

Odgovor Napisal/-a 916 »

Dober zgleda.Ce pa te bo kdaj prijelo da bi menju felge pa poklic jih bom jaz vzel. Ali lahko das gor se kaksno sliko notranjosti in prtljaznika.lp
Uporabniški avatar
gaši

Hvala :wink: ..trenutno feln ne mislim menjavat, drugace pa so slike notranjosti in prtljaznika na prvi strani :)
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Cisto drugi zgleda ko prei... je neprepoznaven :D
Dobre fotke sam drugic bol podnev sliki ker zvecer ni dost svetlobe... :roll:
Uporabniški avatar
gaši

Me tem casom ko nisem nic objavljal se je malo migalo :D ..menjale so se sprednje zavorne ploscice pri tem sem pobarval se kr celjusti, s katero barvo pa vam bom pokazal sliko kr trenutno nimam digitalca..bom jutri slikal in prilepil..in pa kupil sem zadne nove bobne in jih tudi pobarval kr stari so bli ze prevec zdelani :? ..

Zanima me se glede gasilnega aparata za v avto kr vem, da ga je pametno imeti v avtu za vsak slucaj..vido sem da imajo v Sparu neke, sej verjetno ste jih ze vi tudi vidli ceno majo okol 13eur se mi zdi..sam se mi bol pametno zdi dat malo vec za onega 2kg..sej to je dovolj ne? ..

Hvala za odgovore :wink:
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Odvisno kaj ti bo zagorelo :) Ce ti bo gorel cel avto bos tezko gasil, je pa vsekakor fajn met v avtu kaksnega tamanjsega.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Zaklenjeno