Pismo, dobro ti napredujes.
Kaj pa perla bela? Taksna na izi ne una k vlece na pink. Bela z le malo perla bele zraven, da se doda sijaj. Pomoje bi avto seval kot pri norcih.
Lepo lepo tole vidt.Jst bi tud dau nezno perla belo.Itak pa vazn da je beu pa bo bomba.Kar je pa gnilobe pa res ne vem kaj so delal stemi avti,da vedno na boku pregnije.Tud moj je biu pa ni nikol vidu soli.
Pa en nasvet,ko bos sestavlou notranjost,stropa ne lepi nazaj,ce te slucajno kdaj doleti toca ti na strehi ne bo nic poznat.
umlinar napisal/-a:Cedno. upam da bos tudi spredno sajbo dol vzel pred spricanjem, glede na to da si vse ostalo cist oskubu. limaj fotke
Sajbe ne bom vn dau. Ima clio tko dihtngo da ce jo vn potegnes, ti nastene lep kanal in ce zalimas sipo se da lepo pobarvat tud cez vogal pleha.
Drugac sm se pa lotu rje na vezni, sprednjem koloteku in pragu, zacuda sploh ni gnilo (minimalna kolicina rje ) Edin prag je udrt na enem mestu, se dobr da je 300m od mene doma en k ma za pleh vn vlect.
Jutr naprej
No po neki casa spet napredek. Eno stran sm ze pacov s s temelno barvo.
Pa it podna sm spravu dol tisto trdo izolacijo.
Zdej me pa zanima, ce kdo ve kaj je namen tistih lukn v podnu(a jih loh zasilikoneram al ne).
Slike jutr