Ja hudica... Sej dobr vem... sj sm mehanik na renault servisu.. pac se mi je jebalo in sem se priblizno pripeljal domov... mah bomo pa motor menjali pa bo!...yebesh use skupaj!
brez zamere ampak si jaki mehanik. Sicer pa cudno, da ti je po tvojem prijelo bate. Prej bi prepihalo glavo. Saj ti ni zmanjkalo olja. Cudno. Kako je mozno, da kot izucen mehanik vozis brez vode 20km. Ze par km je rizika, 20???? Vseeno tudi ce sam vse delas, ce ne druzga deli niso zastonj.
Ziiga napisal/-a:brez zamere ampak si jaki mehanik. Sicer pa cudno, da ti je po tvojem prijelo bate. Prej bi prepihalo glavo. Saj ti ni zmanjkalo olja. Cudno. Kako je mozno, da kot izucen mehanik vozis brez vode 20km. Ze par km je rizika, 20???? Vseeno tudi ce sam vse delas, ce ne druzga deli niso zastonj.
Vrjetno se na renojevem servisu valja kak 1.6 16v motor
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
No, 1.6 16v motor je ze tako ali tako dosti redek, rezervnih je povsod bolj malo. 1.4 16v so kar pogosti in tudi poceni. Za cirka 500eur se dobi motor s 60 000 prevozenimi, kar se mi zdi precej mali denar za dobljeno.
Drzi, da vsak dela kar hoce s svojim avtom a vendar je cudno. Vecina jih pazi in na forumu objavlja svoje pozitivne napredke. Doticni pa le kako in kaj je unicil
Men je tud spilo dve posodici na dan ko mi je pumpa vrezala in sm se s strahom vozu brez antifriza ces da mi zmrzne.. zdj pa sm menjal pumpo, jermen in spanar, reskiral 100eur je pa tak kot mora bit
Hvala za mnenja! Ja neki bo slo noter.. tist kar se dobi za zmerno ceno... lahko je tudi 1.8 16v zaradi mene...ali pa 1.4 16v...
Glede tega zakaj sem to naredu pa glede mehanika pa to... To je pa cist moja stvar.... Sej je moj avto! Pa ni se treba tok pizdit, bomo motor menjali p bo spet kul!