Clio II 1.2 16V by UrbanD [prodan]
Amm pa nc posebnga niso te zadeve s katerimi sm ga prau... Pac nek sampon pa sonax polir pasta se mi zdi da je neki sonax al neki podobnga...
Avto je treba prat s srcem
hehehe Pol se se bol svet =)
Zdej enkrat se bom su mal k Novak pozanimat glede izpusnega nastavka pa to... Kaj bi se dal narest, da ne bi blo predrago pa da ne bi blo treba homologirat pa tko =)
Aja, dons sm su z enim frendom spet tja v Domzale pred cistilno
je blo lih mal po dezju pa je bla lepa svetloba...
Ja, avto je ze usran ampak useen =) Sm stisnu par fotk.

Kok mi je cudn filing k te tanove gume tok mecejo kamencke spodi pod avto ponekod... Se use slis
Avto je treba prat s srcem
Zdej enkrat se bom su mal k Novak pozanimat glede izpusnega nastavka pa to... Kaj bi se dal narest, da ne bi blo predrago pa da ne bi blo treba homologirat pa tko =)
Aja, dons sm su z enim frendom spet tja v Domzale pred cistilno
Ja, avto je ze usran ampak useen =) Sm stisnu par fotk.

Kok mi je cudn filing k te tanove gume tok mecejo kamencke spodi pod avto ponekod... Se use slis
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ja fedri so zaenkrat odlicni. Res, da je avto malenkost trsi ampak to bos porajtu sele na avtocesti (nasa obvoznica okoli LJ ma velik luken) in pa na lezecih policajih.nicko napisal/-a:kaj pa z fedri si zadovoljen?me mal zanima imam tudi sam v planiranju nizanje z istim vzmetenjem, pa sm firbcn kako se obnese ....
Kar se tice lege, je fenomenalna. Sej mogoce bom kdaj posneu eno cesto ko jo gremo s kolegi vedno furat, ko kej probavamo... Res je nor filing. Kr pozabs da je 1.2 masina
Tko da ja, ti kr kup
tnxMaTe0 napisal/-a:Lep jePa tud lepe slike delas. felne so pa glih prav velike sam kake distancnike se si vmisli
Ja zadi bi lahko dau distancnike ja... Sam jz ne maram da je neki extremno... Zdej mogoce bi res lahko ble gume malenkost bolj ven ampak vseen... 15mm distancniki bi bli pomoje prevec? Mybe 10mm al kko pol? Ce sploh obstajajo.
Zdej mam eno jebo k nevem kaj narest z izpuhom... Ta zdej je navzdol obrnjen tko da sam ne morm dajat nastavka gor... Bo treba zgleda mal vec predelat. Grr!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Js sm tud po vgradnji fedrou komej vrjel kako dobro lego ima avto.. po ovinkih.
Na ravnini je pa se zmer nazalost samo 1.2
Kar se nastavka tice - sem bil pri Novaku in mi je rekel da se da naredit tako da ti nastavek naravnost speljejo. Edino neradi rezejo plastiko ce zelis da je nastavek malo visje. Za homologacijo pa so meni rekli da samo za nastavek ni potrebna.
Na ravnini je pa se zmer nazalost samo 1.2
Kar se nastavka tice - sem bil pri Novaku in mi je rekel da se da naredit tako da ti nastavek naravnost speljejo. Edino neradi rezejo plastiko ce zelis da je nastavek malo visje. Za homologacijo pa so meni rekli da samo za nastavek ni potrebna.
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika