Tamal filtercek mas pa tak kot jaz.Ta velk pa hudo zgleda, pa glasen je tudi gotovo ker je na podobn princip narejen kot moj.
Vepar hvala za informacijo jest lih gruntam kaj narest da filter nebi bil toliko glasen.
vepar napisal/-a:2.0 je dost tisji motor kar se filtra tice ko 1.8
na 1.8 sm tisto cev spodi snames pa muka...tle pa lohk vse do lopute stran poberem pa ni skor nc zvoka dobr da mam vsaj avspuh konkreten
Ja samo Beam_X ma isti motor v 19ki ko midva sej bom posneu zvok filtra men je v visokih obratih malo prevec, ko ga pohodm me usi gledajo k da bi me izpuh mam pa originalen vsaj nej bi biu
Aleen napisal/-a:
zvok filtra men je v visokih obratih malo prevec, ko ga pohodm me usi gledajo k da bi me
Ja tole mas pa cist prov, se kr prevec zadere.Ma jest mam pa naslednji mesec projek utisat avto na maksimum.
Ce ze slike filtrckov limate bom pa se jest:
sorry allen k smetim ti po temi, ampak mi ni nic zou
Super ste s telimi filtrcki res pasa za oci, no tazga k ma aleen mam pa jst u 19ki 16v pa morm rec da se na njegovi masini velik bl dere k na moji, pomoje je mal prevec, sam sj kot je reku mal mn tisat pa bo :a2_mongo4yj
Jaz sem imel sportni filter tako nastvljen kot ti vepar, pa se je drlo prevec.
Zdej sem dal nazaj original filter pa gre avto bolje pa se manj se dere.
Morm sam se uno cev namontirat, ki pride na zracni filter, tako da ce kdo od vas, ki se furate na sportnih filtrih ne potrebujet tega ...
No tako feltne 17col so narocene pridejo konc druzga tedna k prhajajo mislm da iz nemcije bojo pa slike kuj k bojo gor so pa pet krake pa 17ke vec vam pa ne povem
Jutri se pravi v soboto bomo pa moj avto malo spremenili odzadaj in sicer dobi 20mm distancnike
No lejga se je pa le odlocu mal za avto zapravt, za feltne morm rec da so res kulis(sj se vid kdo mu je pomagal pri izbiri) , tko da pomoje bo avto res bomba na 17kah pa se distancæniki :a2_jee :a2_mongo4yj
No tako da malo ozivim temo danes je pri nas malo posijalo sonce in odlocil sem se malo posveti avtu prvo sem pobarval stranske in zadnje smernike iz oranzne ne rdeco barvo potem pa se brenze na svetlo modro ker mogoce jutri najkasneje pa v petek pridejo alu platisca......no pa se distancnike sem dal 10mm na vsako stran to je to zaenkrat...
No vidm da si biu pridn tele dni, lepo zgleda tole k si se s sprejom igrou. no avto sm pa dons ze na feltnah vidu lah recem da zgleda strupeno sam se ksne 3cm u podn pa si zmagou. velik varnih kilometrou kolega