clio open napisal/-a:
Bo teba pogledat-zdj mam itak tok za prestudirat, da se ne vidm iz knjig pa tud ne mudi se tok zlo
no zdej sm se odlocu da bom probu zadne ruci isto kot vrho prelimat s folijo samo da bo na crno seprav bodo use crne! Je treba sam se cajt najdt pa u mengs zavit
86-4PJ napisal/-a:sam kukr vem ne smes met folije gor na luceh... postrihas jih pa lahko... neki je na tem pa nwm ? a zdj neki mas loh neki pa ne ... nism sur
jst bi pa glih obratno reku. Pomoje da mas lahko folijo gor samo da je dost prepustna, k pr barvi se ne da kontrolerat pac das vec nanosov pa se nc vec ne vid ne vem
folije ne smes imeti,ker jo "dobijo" in ti zatezijo,ce pa imas presprejano s primernim sprejem namenjenemu barvanju luci,pa te ne morejo zahaklati...
...tko je pisalo v eni temi,ko je moral en trgat dol folijo
zig@ ti dj sliko od avta zadaj.. da se vidjo original lucke .. pa pol se zravn sliko od ph2 zadi lucke pa pol nj ti en photoshopa se posprejane...pa bos ivdu da je tko kukr mas zdj se najleps
Bom k pridm iz sihta sej jst bi pustu moje luci ph1 pa spodne stop lampe pa meglenko na isto barvo kot so zmigovci pa rikverc. ne bi menu moji luci za ph2 k so mi moje bl usec