Ker se nobenemu neda v PSu delat. Sm sam mal probal. Edin feltne mi negrejo nekak pa tud ne dobim dobre slike - vgrajenih na avtu. Pa vseen..ceprou je tezko dobit neko zelo realno predstavo kak bi zgledalo na avtu se mi zelo zelo dopadejo !!
Slika: nizan + feltne + temnenje (za kateraga res upam da bi se zakon spremenil da bi bilo spet dovoljeno temnenje tud prvih bocnih stekel)
samo letvice na odbijacih butnes v barvo avta pa je ...
pa ce ne bos temniv zadnih sip potem ne dajaj crne folije na stebricka.. in pa zakon dvomim da se bo kdaj spremenil ker po evropi majo ze vsi tak zakon za temnenje samo zadnjih stekel....
glede feltn nwm ce so tole lih realne 14'' na photoshopu...samo drugace bo pa lepo zgledalo k bo se znizan
86-4PJ, res ni najbolj realno. Pa vseeno.. se mi zdi da bi pasale gor.
kar se tice temnenja - ne pride v postev. ker mi je grdo le zadnje 3 oz. od b stebricka nazaj.
Nevem ce bi tud crno plastiko pri speglu in na njem dal barvati ?
Heheh.. Ja, mali crni gumbek mam v mislih.
Za visino snopa svetlobe sm v navodilih najdu
enej_46, sm probal pritiskat pri prizganem in ugasnjenem avtu pa ni nobenga efekta
tako da res nevem ? upam da bo kdo vedu k me pa zanima..
ocitno pa je naknadno notr vgrajen, ker je cist neumesen
Mislim da je bilo o tem ze nekaj govora. Kolikor se spomnim s tem prizges in ugasnes avtomatski vklop svetil na avtu (sprednje kratke in zadaj) se pravi da jih ne pozabis prizgati. Probaj imeti ugasnjene luci in pritisni tisto tipko ce se bodo vklopile je to to.
Državni prvak EMMA ESPL Expirienced 2 Woofer 2011
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
flashridr napisal/-a:Mislim da je bilo o tem ze nekaj govora. Kolikor se spomnim s tem prizges in ugasnes avtomatski vklop svetil na avtu (sprednje kratke in zadaj) se pravi da jih ne pozabis prizgati. Probaj imeti ugasnjene luci in pritisni tisto tipko ce se bodo vklopile je to to.