Jaz sem sicer se v fazi nabiranja kilometrov in sicer moram prit tam nekje do 3000, imam pa sledeca finalista:
http://www.rsrmotorsport.com/
in
http://www.senicamotorsport.com
stran od senice je bolj boga, je pa telefon gor
Senico mi je predlagal serviser iz Reno servisa in naj bi bil dober in veliko delal s tekmovalnimi avti, osebno pa zal ne poznam nobenga, ki bi mi povedal kaksen je pri njemu support, ce se kaj zakupcka, ko z RSRMOTORSPORT imamo kar dobre izkusnje.
Cena je pri obeh nekje ista cca 80.000sit (odvisno kako se zmenis z ali brez racuna), ce se jih pa najde vec naenkrat, da pridejo skupaj in se zmenijo za 3 ali vec avtomobile, sta pa oba pripravljena dat se kake popuste.
LP
Iztok
Clio dci
Na RSR-ju mi je rekel, da se nobenga Clia 1.5 100KM ni dobil v roke in da mi ne zna povedat kaj se da ali ne da naredit z njim.
Me je pa izjava Senice full presenetila, ko on najprej zmeri masino pred tuningom in po tem vidi koliko se dejansko da naredit dodatnih konjickov. Pravi pa da je ze imel v rokah Clio-te, ki so imeli tudi do 10MK manj kot naj bi jih imel po tovarniskih podatkih in da se v tem primeru tudi ne da prit iz 80 na 100MK.
LP
I.
Me je pa izjava Senice full presenetila, ko on najprej zmeri masino pred tuningom in po tem vidi koliko se dejansko da naredit dodatnih konjickov. Pravi pa da je ze imel v rokah Clio-te, ki so imeli tudi do 10MK manj kot naj bi jih imel po tovarniskih podatkih in da se v tem primeru tudi ne da prit iz 80 na 100MK.
LP
I.
Pred enim tednom sem dal navit svojga 80KM Cliota na cca 100KM, zadeva se res pozna, dosti bolj vlece, koncne ni ne vem kolk vec, poraba pa se za enkrat tud se ni kaj drasticno zmanjsala raje malce povecala, ceprav me na Renault servisu tolazijo da se bo realna poraba pokazala tam nekje med 10.000-15.000km, ker sem jim ze pred navijanjem tezil, da se mi zdi da mi prevec kuri.
No ja bomo videli, obcutek je za enkrat dober.
Kar se tice Clia z original 100KM se ga da navit tam nekje na 112-115KM, po tem pa ze prevec zacne kadit, tako so meni povedali.
LP
Iztok
No ja bomo videli, obcutek je za enkrat dober.
Kar se tice Clia z original 100KM se ga da navit tam nekje na 112-115KM, po tem pa ze prevec zacne kadit, tako so meni povedali.
LP
Iztok
Moje cene ti zal ne morem povedat, ko smo tam ze veliko avtov navili in imamo malce bolj ugodno ceno.
Redna cena je 80.000sit +DDV, se pa da tudi kaj zmenit.
Zadeva je pa preprosta, s prenosnim racunalnikom se prikljuci na racunalnik od avta, pobere dol software, ga preprogramira in ga ponovno nalozi. Vse skupaj traja od 30-60 min.
LP
I.
Redna cena je 80.000sit +DDV, se pa da tudi kaj zmenit.
Zadeva je pa preprosta, s prenosnim racunalnikom se prikljuci na racunalnik od avta, pobere dol software, ga preprogramira in ga ponovno nalozi. Vse skupaj traja od 30-60 min.
LP
I.