ja zgorni del armature nikakor ne bo v belem ker se ti v sipo sveti in nc ne vids.sej pravm do usnja je se ziher najmanj pol leta tko da bomo vidl.najbrz bo tko k pr pasatu k je zgorn del armature temen ostalo pa bez.zdej pa lepo pridno cakam da dobim avto
Ti samo obnovi notranjost. Dobi orginal armaturo..ne te barvaste mogoce zgornji del armature obleces v tist k majo pr relitu...tist blago crn..en vem zdaj kak se rece sedeze orginal... Zunanjost pobarvaj v orginal barvo, postimaj vse kar je treba...Pa bos mel original cliota 1.8 16v - Legendo na svetovnih cestah. NE vem zakaj rabis nek styling pri tem avtu...ker je original najlepsi!!!
kiko ta k si ga nelpu je full lep in neki tazga bo moj zgledu. drgac pa avto nima zadi brisalca in nima klucavnce na levi strani tko da nikol nau vec original.kiko hvala za slikco tezko je najdt lepo. drgac je pa avto razn barve vse original ce pa cte cist original jih mate pa ene 7 na avtonetu moj pac ze iz starta ni vec in tud ne bo.
klucavnce ni se od prej k je bastard dal to stran.skoda k je ni dal se na desni da bi blo brez ampak to je najbrz pustu pac zarad kluca ce slucajno zmanjka baterije.
na tej slikci je zravn originaln clio pa sami presodte kera barva vam je leps.men osebno je ta (neoriginalna)full lepa in tud pr vratih ne bo teh crnih nalepk ker to me moti ker ne mislm temnit sip.
Jaz pa mislim da ta zadnji clio ni neoriginal. Tisti zadaj je 449 Sports blu ta spredaj je pa 432 Monaco Blue- Methyl Blue. Pa letvice ma pobarvane in pa znakce potrgane dol ter felge druge. Drgac pa pac redek ventilar letnik 95 z to barvo.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
gasper12 napisal/-a:klucavnce ni se od prej k je bastard dal to stran.skoda k je ni dal se na desni da bi blo brez ampak to je najbrz pustu pac zarad kluca ce slucajno zmanjka baterije.
pa ce si dal zdaj strihat oz bos dal strihat daj pa se na desni strani stran klucavnico ane