[KEKEC] napisal/-a:Sajbe temnijo priblizno kako uro!
men jih je Perimund temnil 3 ure, dela pac sam..Drugace ti ga tud jaz priporocam, sem bil ze 2x pri njem, tudi oce je bil pa sem bil vedno zadovoljen. Tud tiste 3 ure se splaca potrpet pa mal dalj zapeljat
meni je lepo odrezano.. folija se sploh ne vidi kje je zakljucena ob oknih...robovi lepo pokriti..skratka 1A ... am delal mi je pa cca 2,5h do3h...gres se z enim kolegom tja in gresta magar na kosilo v kaksno restavarcijo ali pa na pjacko.... se ne vlece brez skrbi
am racunal mi je pa 130 eur letos januarja..ker je biv tudi nek popust ....drugace pa imamo clani pri njemu tudi popust poklici ga in se zmeni
aia KEKEC kako pa je zatemnen pr teb ? glede na to da biv fertik clio v 45min ?mas kj mehurckov ? a ga je 10 ldi delal
No da se s5 js mal javm sm bil kar mal odsoten hehe
Uglavnem temnenje sip je odpadlo...ker model ni mel pred novim letom casa pa sm se umes premislu jebiga mogoce kdaj drugic
Sm pa danes dau namontirat ojacevalnik pa take zadevsne....sicr poka se nc ker manka se woofer ki ga pa dobim u roku 2-3 dni ker morajo se skatlo nartedit po merah=) ko bo use fertik bom pa se mal poslikov
LP pa se mogoce widmo v petek v kranju ce bo kdo tam
js mam vse na max temnene kukr pac blo takrat dovoljeno... je bila p takrat redna cena 150eur in pajs uveljavlu takratni popust 5000SIT = 20eur ker je ibla akcija...