Stevec osvetlitev LED

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
plemenko

Odgovor Napisal/-a plemenko »

tkole je decki moji :lol:
kar se tice stevca je postopek za demontazo tocno taksen kod je opisan visje le da jaz nisem volana dol devu!
glede kazalcev za olj benz in temp pa si eveda poslikajte in po moznosti nekak na crni podlagi spredaj z svincnikom oznacite kje je !
mel sem jst to narazen ze miljonkart tko da ga razsravfam z zaprtim okicim
kar se pa tice osvetjave na konzoli za ventilator (OMG) eno sem ze unico tko da sedaj smerglam tko zlo pocas k satan je pa blem zarad tistega lima hudicevega ! kar se tice osvetlitve hmmm da se navrtat se dodatna lukna za se eno lucko tam k sta dva kontakterja na blendirani lukni bom pa nekak probal naredit zareze na originalnem pleksiju ki je sicer zelo tanek in bom tja prpotu diode pa da vidim kak bo to svetilo! mogoce bo , itak se to igram z rezevno konzolo tko da mi je ni skoda, ce bo deloval bom sporocil upam pa da mi bo gratal lepo zbrisit toto rumeno sranje dol da nebom spet prevec!
ker pol spet morem na avtoodpad pa spet novih 15eur :lol: :lol:

edit:
brusil ja seveda da sem ja pa mi ni kazal nekak vredu pol sem pa kr uzel v roke olfanozek ker mi je ze pena tekla iz uhov tko da sem zadevco zacel rezat!! :lol: so rekl lejpo pa pocasi ge se nejkam nej mudi :lol: :lol: po eni uri priciznega rezanja mi je gratal vse sam cifre ne hehe !! glede diodic pa tko ,, dal sem noter 4 kom, jih nalotal eno za drugo vsako z svojim uporom na tiste dve mesinkaste letvice na katero pride original zarnca !! men dela zej to normalno pa se za pogledat je nekak :lol: :lol: mam pa tud slikan v svoji galeriji ce koga zamika !!!

LP
Odgovori