Clio II ph1 1.2, l.'01 by Slash
so zmontirane, samo se mi ne da poslikat pa gr vrect sliko
bom jutr...drgac meglenke lepo zgledajo, normalno delajo, samo angel eyes mi 1 ne gori...ko smo skup delali je se use svetlo, po montazi pa levi ne dela
sicr mi je za angel obrocek useeno, ker je itak biv modre barve in ne pristoji moji barvi,...samo da so meglenke, sem jih dobiv za 30eur rahlo poskodovane, pa sm jih lepo porajo 
evo...na mojmo avtono se je po dovgem cajto spet migalo pa delalo 
prvi dan sma z bugijo delala dvojni podn za ampe v prtlazniko, a projekt se ni koncan, zto pridejo slike nasledn tedn, ko se gresovnik stopi v akcijo
dam pa eno sliko, kake pripomocke sma uporablala pri izdelavi dvojnega podna :)skratka...obvezna oprema:

nasledn dan pa sma z gresonom stopla u akcijo, pa naredla panele za 16ke v vratah, rainbow SAX...koncnega izdelka se nimam na sliki, je pa zadeva ze postimana in igra, slika pa pride konc tedna zravn prtlaznika
Priprava na poliestriranje :

Paneli na vratih, vendar se neposmirklani pa neobleceni
:

No to je to, zadeva igra fenomenalno za moj okus, kot receno pa pride konc tedna obdelava prtlaznika s poliestrom, pleksijom in podobnimi stvaritvami
Konc tedna pa se pride slika z meglenkami
do takrat pa...pazite kaj sanjate, big brother vas gleda! lol
lp slash
prvi dan sma z bugijo delala dvojni podn za ampe v prtlazniko, a projekt se ni koncan, zto pridejo slike nasledn tedn, ko se gresovnik stopi v akcijo
nasledn dan pa sma z gresonom stopla u akcijo, pa naredla panele za 16ke v vratah, rainbow SAX...koncnega izdelka se nimam na sliki, je pa zadeva ze postimana in igra, slika pa pride konc tedna zravn prtlaznika
Priprava na poliestriranje :
Paneli na vratih, vendar se neposmirklani pa neobleceni
No to je to, zadeva igra fenomenalno za moj okus, kot receno pa pride konc tedna obdelava prtlaznika s poliestrom, pleksijom in podobnimi stvaritvami
Konc tedna pa se pride slika z meglenkami
do takrat pa...pazite kaj sanjate, big brother vas gleda! lol
lp slash
z gresnikom sma bla spt pridnaaaaa
danc sma se lotla panelov, za tviterje, na armaturki...
*najprej sma se lotla abdeganja, pa strjevanja podna:

*pol sma naredla ringe, da sma vidla kk sede na armaturko

*pol sma pa zadevo oblekla, pa zacela poliestrirat...

Zarad slabega vremena se je nama pocasi susilo, zato jutr posmirklama, pa oblecema v crn skaj, ter zadevo prklopima...
jutr sledijo slike koncanih tviter-panelov, ter panelov na vratih, se tut nism dau slike gr
nasledn tedn pa pride se prtlaznik, ter nova stropna osvetljava
lp
danc sma se lotla panelov, za tviterje, na armaturki...
*najprej sma se lotla abdeganja, pa strjevanja podna:
*pol sma naredla ringe, da sma vidla kk sede na armaturko
*pol sma pa zadevo oblekla, pa zacela poliestrirat...
Zarad slabega vremena se je nama pocasi susilo, zato jutr posmirklama, pa oblecema v crn skaj, ter zadevo prklopima...
jutr sledijo slike koncanih tviter-panelov, ter panelov na vratih, se tut nism dau slike gr
nasledn tedn pa pride se prtlaznik, ter nova stropna osvetljava
lp
ok, slike koncnih izdelkov, torej panelov za 16ke na vratih, ter paneli za tweeterje na armaturki 

Dans se je pa ze zacel delat prtlaznik, pa tut subek sm ze dobo (slika kk sm js in moja mala zverinica srecna
off: js cist zaliman od smole
)

Gre pa za RE Audio SX 10", 1kW RMS
slike prtlaznika se sledijo
lp
Dans se je pa ze zacel delat prtlaznik, pa tut subek sm ze dobo (slika kk sm js in moja mala zverinica srecna
Gre pa za RE Audio SX 10", 1kW RMS
slike prtlaznika se sledijo
lp
- matejpurgar19
Kokr vidm mrezice so gorStupo napisal/-a:S cem pa poganjas, kako imas rezane? A pride na 16ke se mrezica?
Jaz nevem kaj naj naredim s tapetami ker mi stalno ropota in skripa cela tapeta
Tapeto dej pa dol in jo na mahkejsih delih strsaj z butyflexom. Po potrebi se podlozi kaksno peno. Pa prepricaj se da ni kaksen cep polomljen ker to zna pa fino trest in skripat.
LP
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
stupo mrezice so gr ja 
am, js sm pac tste orginal plastike na cliotu predelo...une kroge sm vn izrezo, pa nasraufo lesen distancnik gr, ter lesen ring, se je zadeva spoliestrirala pa je prislo to vn...glede tresenja pa, sm js mev isti problem, ker sm meu prej kr tk narjeno ene 16ke nt! js sm pac ta orginal distancnik, se dodatno prsraufo na tapeto od vrat, pa drzi da ne mrdne milimeter levo al pa desno
trenutno 16ke poganjam na GZTA frsterker, 2x100Rms-a!
am, js sm pac tste orginal plastike na cliotu predelo...une kroge sm vn izrezo, pa nasraufo lesen distancnik gr, ter lesen ring, se je zadeva spoliestrirala pa je prislo to vn...glede tresenja pa, sm js mev isti problem, ker sm meu prej kr tk narjeno ene 16ke nt! js sm pac ta orginal distancnik, se dodatno prsraufo na tapeto od vrat, pa drzi da ne mrdne milimeter levo al pa desno
trenutno 16ke poganjam na GZTA frsterker, 2x100Rms-a!