Renault Laguna Coupe Concept 2008
rumena je strupena. met pod defaultom. vsaj model ce ne 1:1
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Se en dokaz kako mocno si zeli Renault ujet stik z Audi, Mercedes, BMW. To je tudi en izmed ciljev nove Lagune, urinit se med top 3 najbolj prodajane avtomobile v svojem razredu. Mislim da so na dobri poti, saj ce bogledam concept cupeja mi je dosti lepsi od novega TT. Klasicne lagune se bomo mogl pa se malo privadit.86-4PJ napisal/-a:sam men p tele vse na TT potegnejo ... tanov model seveda..ali pa A5 ... mogoce bo v zivo drugace izpadlodrugac p lepe vse...cetudi ne bi imela rumena spet tistih kvadratkov
LP
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
-
bluerunner
NE MOREM VERJET!!
Kolk je lepa tale laguna-tako sexy avta ze dolgo ni bilo:Ce pogledas filmcek,ko pokaze stranske linije te sam dol vrze.
Ker imam se kaksne dve leti imeti mojga megana,bo tole ravno pravi nakup,ko bom menjal..
Sem pa z telefonom slikal ta novo Laguno na tovornjaku-bila je srebrna,crna pa se ene dva Espaca sta bila gor..
Crno al pa bordo rdeco bom imel
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
po obliki strehe meni tui potegne na novega TTja sam kot je ze killah rekel da je logicna, TT ma zadno sajbo preveliko, A5 pa mi potegne kor MB CL,kar se pa tice prtlaznika pa je zanimivo oblikovan skladno z bocno linijo, pa tudi zadne luci od lagune niso podobne ne A5 ne TT ne kakemu drugemu kupeju, me pa zanima kaksne grafike so86-4PJ napisal/-a:sam men p tele vse na TT potegnejo ... tanov model seveda..ali pa A5 ... mogoce bo v zivo drugace izpadlo![]()
glede ovih fotk sta mi dobre modra in crna laguna
LP
joj kaksn design
ma to je dalec najlepsi avto 
vsi se skrijejo
ce bo res taka pol je to to
se vsi cupeji na trgu skrijejo
lp
vsi se skrijejo
ce bo res taka pol je to to
se vsi cupeji na trgu skrijejo
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si