Kazen na avtocesti

Homologacije, zakoni, predpisi
Uporabniški avatar
žabc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a žabc »

linat napisal/-a:
zabc napisal/-a:poglejte radar na golovcu kok cajta ga ze ni, financ jim primankuje zato so pa zdj se zvisal kazni :lol: :lol:
Pred predorom ga mogoce res ni, je pa mene dobu radar takoj za predorom - v avtu!! Pa je slo 40eur! :? In to za voznjo 89 km/h. Toleranca je pa 86 km/h. :(
to pa delajo ja, sm ze ene parkat opazu da pred tunelom k se peles prot satjerski stoji doskat kangoo in ga sploh ne vids, oz misls d je ksn od darsa :? :)
Slika
Uporabniški avatar
linat
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a linat »

zabc napisal/-a:
linat napisal/-a:
zabc napisal/-a:poglejte radar na golovcu kok cajta ga ze ni, financ jim primankuje zato so pa zdj se zvisal kazni :lol: :lol:
Pred predorom ga mogoce res ni, je pa mene dobu radar takoj za predorom - v avtu!! Pa je slo 40eur! :? In to za voznjo 89 km/h. Toleranca je pa 86 km/h. :(
to pa delajo ja, sm ze ene parkat opazu da pred tunelom k se peles prot satjerski stoji doskat kangoo in ga sploh ne vids, oz misls d je ksn od darsa :? :)
Ma ce bi bil kangoo bi se postekala, tko je bla pa ena temna astra stara, pa sm mislila da jekomu pac avto crknu in ga je na stran zapelu.... :?
Ljudje, ki imajo avto le za pot iz to?®ke A v to?®ko B, se mi smilijo...
<<<my album>>>
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Pa so te to takoj ustavl, al si dobila po posti na dom?
Uporabniški avatar
linat
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a linat »

killah bee napisal/-a:Pa so te to takoj ustavl, al si dobila po posti na dom?
Nobenga ni blo v avtu, le kamera. Jz pa se prov pogledala v avto... pa FLES bum :roll: :? Cez 2 tedna je prsla kazen po posti- pa slika seveda... :?
Ljudje, ki imajo avto le za pot iz to?®ke A v to?®ko B, se mi smilijo...
<<<my album>>>
Odgovori