Mégane II 1.6 16V
Re: Mégane II 1.6 16V
Te moje imajo 13 diod na "žarnico"...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
drhouse, a ne svetijo preveč (za policaje namreč)? Baje, da znajo zaradi pozicijskih težit, če premočno svetijo :/
Tega še nisem slišal... Je pa res nezakonito to, za kar sem nabavil tako "močne" ledike: pozicijske uporabljat kot dnevne luči 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Sam sem imel na meganu2 in to je preslabo za dnevne luči. Prej bo kazen, ker slabo svetijo. Pozicija ne zadostuje za dnevne luči!

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Žarnica ti je pregorela za osvetlitev tablice. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Že kakšne 4 mesece ne sveti :S Problem je ker mi nekje teče voda notr.. čeprav sem zalepila s tesnilno maso ohišje lučke :/ Če jo zamenjam z novo, bo tut tista takoj crknla pa oksidirala :S
Oj. Dostikrat te vidim na Vrhniki....lep avtek...tudi sam sem imel megana 2 in iste tomasonke na njem.....zanima me samo to...videl sem te na dyno testu...koliko ti je izmeril moči?
Hvala
lihkar sm na vrhnki pri sparu parkirala zravn modrga megancka, tazga k ga mas na sliki. A je gt line? Mozno da je pol tvoj?
2 leti nazaj mi je pokazal 117hp, zdej pa 104 :S. Sm pa primerjala oba grafa in nekak zgleda da je tapru zamaknen.. torej je blo verjetno takrt 107, ne 117.. se sama nevem.
Hehe ja jaz sem bil....sem opazu tvojega....lep je...spominja na mojega....
Evo ga 

..vidla sva tut tole čist bogo Katro.. Zgleda kot, da so jo potegnil iz morja [emoji14]

..pa Megana na vesoljskih feltnah [emoji14]

..vidla sva tut tole čist bogo Katro.. Zgleda kot, da so jo potegnil iz morja [emoji14]

..pa Megana na vesoljskih feltnah [emoji14]

Zelo lep Megan! Feltne mu pašejo.