Razvoj mojga cliota (last picture)
nic se nam ne javi iz amerike

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Eto me!drhouse napisal/-a:nic se nam ne javi iz amerike![]()
Sem zlo mal na netu, ker mamo povezavo iz kamene dobe
Ja se sem ziv, delam v enem zabaviscnem parku blizu Minneapolisa (www.valleyfair.com, ce koga zanima)
Delam pa cele dneve, tk da ni kej dost casa za karkoli drugega.
(treba dnar nabrat, za moj voz
Sm pa mal poslikal tukajsnjo sceno stylinga. Vecina je nedokoncanega riza, al pa terenci z krom 22+ col. felgami. Se pa najdejo tud svetle izjeme, ki so pa rers hude. Bom uploadal ko pridem domov, al pa do enega normalnega racunalnika.
Foruma ne spremljam, ker nimam casa, upam da se imate dobr.
Se se kej javim, uzivajte se zame!

Oj!
Ja bi blo fino ce bi lahk kej prpelal domov
Sam tle je tok mustangov da se mi ne zdi nc posebnega, bi raj kej drugega prpelal.
Renaulta se nisem srecal, kar pa se evropskih avtov tice, je pa najbolj pogost avto ww Jetta, pa ne vem a je drugacen kot v evropi ampak men zgleda kar dober. ja pa kak golf se najde, pa seveda audi.
Drugac pa pontiaci, fordi, dodgi, acure(honde)...
Ja bi blo fino ce bi lahk kej prpelal domov
Sam tle je tok mustangov da se mi ne zdi nc posebnega, bi raj kej drugega prpelal.
Renaulta se nisem srecal, kar pa se evropskih avtov tice, je pa najbolj pogost avto ww Jetta, pa ne vem a je drugacen kot v evropi ampak men zgleda kar dober. ja pa kak golf se najde, pa seveda audi.
Drugac pa pontiaci, fordi, dodgi, acure(honde)...

- SAVINJCAN_neaktiven
Kako to mislis "ga velikokrat vidim na cesti", kolikor vem je avto ze dva meseca v garazi neregistriran (al se pa moji tastari okol vozjo pa mi ne povejoSAVINJCAN napisal/-a:koncno sem zagledal tu cliota, ki ga velikokrat vidim na cesti, zelo lep
Ja croma, za akustiko je bol tezka, pa v navadnih trgovinah je ista cena al pa se drazje kot pr nas (isti sprednji sistem k ga mam jst je za 10k drazji kot sem ga placal jaz) v kaksnih specializiranih trgovinah (se) pa nisem gledal.
no zadnic sem skor pocu od smeha k na semaforju stoji en terenc s 24col felgnami, sam

U pizdo m****** pa primorske ceste!!
Se js lepo spravim vceri zvecer na morje na kofe, pa se pojavi nepricakovano ena kurceva luknja sred parkinga
, (parking pred Drogo Portoroz - pazte se ga!) svetloba je pa bla tud bol boga tk da sta se odbijac pa cesta mal prevec pribljizala
Pol je pa to ostalo od odbijaca.

zacuda so se nosilci celi, sam mal jih je uvilo.
Jebat ga spet bomo poliestral
Drago je tole nase morje
Se js lepo spravim vceri zvecer na morje na kofe, pa se pojavi nepricakovano ena kurceva luknja sred parkinga
Pol je pa to ostalo od odbijaca.

zacuda so se nosilci celi, sam mal jih je uvilo.
Jebat ga spet bomo poliestral
Drago je tole nase morje

- killah bee
- Kraj: Ljubljana