A mi lahk kdo pove (k vem da eni mate tiste kataloge pa to) kolk stane nova bunka za menjalnik ? Za Twingota seveda..
Ker je ta mal olupljena že, moram menjat.. in sem se odloču da nebom nobenih super športnih bunk dajal gor, ampak kar original.
Kaj pa volanski obroč ? To se pomojem tud da dobit ? Še za to če mi lahko kdo izve ceno.
Hvala
Spojler je na avtu. Ličar zajebal stvar in mu je spojler očitno mal zlezel na eni strani.
Je pa samo zalepljen in sicer z lepilom za stekla, in menda naj bi držalo dovolj.
Problem je bil v tem ker sem bil spet malo nategnjen pri nakupu, seveda prodajalec ni povedal da spojlerju manjkajo knipingi in šablona (za označitev lukenj) s katerimi bi lahko privijačil spojler.
Me pa še zanima ali bi pasala na Twingota tista plastika na dnu odbijača katero imajo nekateri Clioti:
Tukej se vid.
najbrš bi blo treba malo predelat ? kako je sicer ta plastika sploh fiksirana ?
Moja na fazi 1 je od spodaj v odbijač prišraufana z mislim da 16 majhnimi vjaki. To sploh ni problema, samovrezni vijaki pa je, samo če paše dimenzijsko. Clio je verjetno malo širši kot Twingo, bi blo treba mal odrezat na koncu
jefra d.o.o
Očitno se mu ni zdelo vredno potrudt spojler lepo prlimat na enga Twingota.. medtem ko vrhunsko rihta bmwje, poršeje ipd.
Sej bom popravil, oz. en drug ličar mi bo, upam da tokrat uspešneje