Avantime 3.0 V6 Privilege

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Jaz sem skoraj vsak teden, petek, na osrednjeslovenskem meetu, a nisem vedno s svojim. Bom pa sigurno na racelandu v petek :)
Slika
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Sej sem te parkrat srečal na Vojkovi - proti Stožicam. Kr osvetlilo cesto :lol:

Hja, mene na Raceland ne bo - delam in tudi, če ne bi, me nekako ne veseli dirkanje preveč.

No, upam, da se bomo kdaj uspeli srečati, ker bi si res malo pobližje pogledal zadevo... :twisted:
Uporabniški avatar
lesar
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a lesar »

Veš kaj je eden izmed velikih problemov tega avtomobila. Zasvoji te!
Enostavno je za moj okus tako perfekten, da bi če bi finance dale bi parkiral še kakšnega pred hišo. :lol:

To je res avto za dušo saj vsakič ko pridem ven iz hiše in ga vidim se mi nasmeji.

Je pa res problematično vzdrževanje, oziroma cena rezervnih delov in dobiti mehanika, ki ga je pripravljen šravfati.
Sem se pa glede nadomestnih delov že kar močno specializiral :) in na srečo se da veliko stvari pokombinirati z espacom.
Avantime 3.0 V6 Privilege, Twingo Gordini 1.2 TCE
Uporabniški avatar
Drejchi

Ja, ko pridem iz bajte se tudi meni zasvetijo oči, a odkar imam nove blažilce ta lesk ostane tudi potem, ko se notri vsedem in odpeljem. :)
Slika
Uporabniški avatar
Drejchi

Res, vidi se, da se bliža trackday in vsi servisirajo, tudi jaz sem ;)

Slika

sveže olje v menjalniku... sedaj se temu lahko reče "shifting by telepathy" :smt005

pa še nalepko dal gor... :)

Slika
Slika
Uporabniški avatar
russia
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a russia »

Slika

mi zaupas s cim si pobarval rocaje od vrat, ker moji so tudi zdrsani... :)
Zadnjič spremenil russia, dne 02 Dec 2011, 02:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
russia

russia napisal/-a:Ko sem razstavil predal sem najdel vse delcke od tega za zapirati... Zdaj ga sestavljam, pa me zanima ce je pravilno sestavljen tako kot je na sliki... ?? Da ga pol zalimam in sprobam, ce mi bo delalo, da ne narocam novega... :)

Slika
Vceraj sem pol predal sestavil in ga nazaj zmoniral, lepo se zapira, ampak mi ga ne vrace vec tako kot prej ven... Verjetno bi moral une zobke odspodaj z necim podmazati... Si ti to naredil oz. imas kako idejo s cim bi lahko to podmazal... ?? :)
Uporabniški avatar
Drejchi

Ročaje najprej zbrusil do kovine, so aluminijasti, kvalitetni! :)

V prvem poizkusu sem jih barval z Dupli Color barvo za plastiko, so postali tako mehko žametni in lepi še kako, a barva za plastiko se žal ni strinjala z aluminijasto podlago in se začela luščiti že če si ročko samo malo grše pogledal. Ker moja pogosto grdo gleda, se je seveda najprej oluščino na njeni strani ;)

Ponovno brušenje in poizkus številka dve. Salon je bil pred vrati, jaz naveličan in edina mat črna barva, ki je bila pri hiši tisti trenutek je bila temperaturno obstojna barva za radiatorje, čeljusti,... (800°C, Dupli Color).
Je bolj moška, groba in trpežna, zato je fasala nežno obdelavo z vodobrusnim papirjem granulacije 2000. Sedaj je skoraj tako mehka, kot tista prej.

Predal... ven ti ga vrača zvit koviski trak, na moji slikici se vidi na sredini za tisto belo plastiko. Mazal nisem nič, je delalo dobro prej in potem tudi ;)

Slika
Slika
Uporabniški avatar
russia

:D

Se pravi, da lahko pobarvam kar s sprejem za visoke temberature... Kaj pol si se 1x zbrusil, ko je bilo pobarvano, ce te prav razumem... ??

Predal mi je pa prej (preden sem popravil, tisti delcek, ki ga zadrzi noter) se predobro vracalo... Mogoce sem ga pa samo slabo nazaj zmontiral... Aja, vem da ga tista navita kovina nazaj vraca... :)
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

Drejchi napisal/-a:...Ker moja pogosto grdo gleda, se je seveda najprej olušèino na njeni strani ;)...
hahaha :lol: tle sm se pa nasmejau
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
russia

russia napisal/-a::D

Se pravi, da lahko pobarvam kar s sprejem za visoke temberature... Kaj pol si se 1x zbrusil, ko je bilo pobarvano, ce te prav razumem... ??

Predal mi je pa prej (preden sem popravil, tisti delcek, ki ga zadrzi noter) se predobro vracalo... Mogoce sem ga pa samo slabo nazaj zmontiral... Aja, vem da ga tista navita kovina nazaj vraca... :)
Danes sem bil v merkurju, pa sem sel slucajno mimo sprejev in vidim, da imajo tudi sprej prav za aluminij... Si rekel, da je kljuka aluminijasta, se pravi da bi bilo se boljse s tem pobarvati... ? :)
Uporabniški avatar
Drejchi

Aluminij... brusiš do njega, saj se le ta bistveno bolje razume s čimerkoli, kar boš pacal gor. Tista čunga-lunga guma, ki se lušči, se žal ne razume z ničemer, kr pocasto rata vse skupaj na vročini, katere letos res ne bo več dolgo, bo pa drugo leto ;)

Barva za aluminij praviš... v Merkurju? Mat, črna?... bo treba it pogledat :)
Slika
Uporabniški avatar
russia

Ja, prav barva za aluminij... zdaj pa, ce je bila mat se pa ne spomnem... bom itak sel se 1x, ker moram barvo se kupiti... :)
Uporabniški avatar
Drejchi

Avantima je mogoče voziti tudi na RaceLandu :)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Drejchi

Sem še nekaj dopolnil tisti zapis o avtomobilu, a je sedaj že tri strani nazaj... :(
Slika
Odgovori