Lešnik iz Gotovlj, oni delajo take fore iz karbona, ker delajo še oklepe za moto-gp in se stem prav ukvarjajo.Sash napisal/-a:en v preboldu ko dela oklepe za motorje iz poliestra pa karbona...
Clio II ph1 1.4 Prodam Gewinde (NOVE)
Zadnjič spremenil wily, dne 19 Jan 2010, 01:36, skupaj popravljeno 1 krat.
evo s5 neki novega na avtu, z wilyem sva napeljala kabl ter ga povezala z tipko za odpiranje prtljažnika... zdej je treba pa še počakat na prtljažnik da se gor fixira motorček ki odpre prtljažnik, pričakujem da bo gotov ju3 ali poju3šnem, ko bo itak poslikam pa dam gor
Še par slikc:

Uglavnem ceu avto mam razmetan, nič ni na svojem mesti, armaturka, stebrički pa še kr ene plastike iz povsod so po celem avtu razmetane tko de avto zgleda kot da bi ga prodaju po delih
za kozlat
Lp.
Še par slikc:

Uglavnem ceu avto mam razmetan, nič ni na svojem mesti, armaturka, stebrički pa še kr ene plastike iz povsod so po celem avtu razmetane tko de avto zgleda kot da bi ga prodaju po delih
Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
evo danes sem obiskal moj prtljažnik in sem ga prašal kdaj bo gotov rekel je da kmalu...
Dajmo šalo na stran stvar se je malce zakomplicirala in zgleda da se bo zavlekla in bo trajala dlje kot sem načrtoval sicer oblačenje z karbonom ni problematično ampak potem lakiranje ker med vlakni nastanejo mikroskopske režice in ko naneseš gor lak se tam naredi luknjica v laku kar mene osebno nebi tolk motl ker se komajda opazi, moti me ker skozi te luknjice lahko pride vlaga in se začne nabirati pod vlakni kar pa povzroči po nekem času vse odstopi in pade dol kot en konc rjuhe
zato je še treba poiskati rešitev če ima kdorkoli kakšen predlog, izkušnje ali kakšnega strokovnjaka ki se okvarja z karbonom prosim da ga praša in napiše morebitne rešitve...
sicer eno rešitev že imava z kleparjem ki mi je bad look rihtu ampak teorija je dobra in teoretično bi moglo biti po vsem brez problema ampak praktično pa še nismo preizkusili...
Tko d če ne bo druge bom mogu prtljažnik reskirat in probat če bo zamisel funkcionirala...
Še par slikc prtljažnika:

Lp.
sicer eno rešitev že imava z kleparjem ki mi je bad look rihtu ampak teorija je dobra in teoretično bi moglo biti po vsem brez problema ampak praktično pa še nismo preizkusili...
Tko d če ne bo druge bom mogu prtljažnik reskirat in probat če bo zamisel funkcionirala...
Še par slikc prtljažnika:

Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Z lakom ne boš zapolnil luknjic. Če ni dvignilo vlakna in ni preveč zraka spodaj nanesite še kšno plast epoxija gor. Lahko postopoma sam v luknjice epoksi pa pol vse skup pobrusit pa še enkrat čez vse pa bi moglo bit
Sej ni panike, brusiš lahk 100x pa nazaj premažeš sam treba pazit, da ne greš pregloboko, da ne pobrusiš vlakna ker bo pokvarlo vzorec..
He, he, še se boste nabrusili, če boste hoteli, da bo tak ko je treba
Srečno in ne obupat- to je važno

P.S.: Drugač bo pa hudo izpadlo. Čestitam za projekt!
Sej ni panike, brusiš lahk 100x pa nazaj premažeš sam treba pazit, da ne greš pregloboko, da ne pobrusiš vlakna ker bo pokvarlo vzorec..
He, he, še se boste nabrusili, če boste hoteli, da bo tak ko je treba
Srečno in ne obupat- to je važno
P.S.: Drugač bo pa hudo izpadlo. Čestitam za projekt!
Deli R5/GT turbo- 041687548
kaj bos vakumiral po zgornji plasti???TineBR napisal/-a:Teh mehurčkov se boš zdej težko rešu. Ko je blo še vseže bi blo treba vakumerat, pol bi pa blo brez mehurčkov.
to ni v kalupu ej
ne govorit nekaj na pamet fantje
se se bo dalo resit,skor sigurno.. ce ne drugace za un meter karbona zbrusis vse proc pa jovo na novo
havbe pa ti vsekakor ne bo treba stran vrst
Nč Ne govorim na pamet. Mam jest še en hobi modelarstvo. Tko da ti povem da se da tud zunanjo stran vakumerat in pol dobiš loh vn direkt zrcalno površino.
Zdej nevem kašne muhurčke ma on. Loh so v epoksiju, ki je nad karbonom. Loh se pa pojavjo v epoksiju, med karbonom (med "nitkami") in tega se ne da spravt vn.
Zdej nevem kašne muhurčke ma on. Loh so v epoksiju, ki je nad karbonom. Loh se pa pojavjo v epoksiju, med karbonom (med "nitkami") in tega se ne da spravt vn.
sej ubistvu še ni nobenih luknjic in mehurčkov ker še ni sploh zlakirano so pa vlakna zalita z epoxijem in pobrušno je tako da še ni do vlaken prišlo je pa že tako gladko pobrušeno kod da bi bil lak gor zanima me samo v primeru da se pojavijo luknjice ker ko zdej gledaš ko je zalito in pobrušeno sploh ne zgleda da bodo luknjice verjetno jih ne bo ko bomo zlakirali, če pa bojo se bo pa treba mal poigrat...
Lp.
Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Ja lej zdej res ne vem al maš luknjice al ne- kokr si napisal... Če jih ni pol ok
, če pa so, so in lak jih ne bo pokril
TineBR res ne vem kako bi vakumiral na face side- nisem še vidu kaj takega. No nisem profesionalec, če ti tako praviš, a se da pol ok. Res bi pa rad videl kako je to izvedljivo
TineBR res ne vem kako bi vakumiral na face side- nisem še vidu kaj takega. No nisem profesionalec, če ti tako praviš, a se da pol ok. Res bi pa rad videl kako je to izvedljivo
evo problem z luknjicami je rešen in havba je zmontirana ko se je karbon zalil z epoksijem sej vse dobro osušilo ter obrusilo nato smo pa zalili še z eno smolo ki se imenuje želkot al nekaj podobnega in tudi to osušili zdaj pa še sledi fino brušenje ter lakiranje... torej prtljažnik je zmontiran ampak spr. havbo sem pa dal delat in jo pričakujem ta teden... potem pa še sledijo feltne ki sem juh dal fino speskat ter prašno pobarvat na črno, ko jih pa dobim nazaj pa še morem kupit eno novo gumo GY Eagle F1, upam da mi bo uspelo zrihtat do 15tega...
Še pa slikc:

Še ena na soncu!
Lp. Sash!
Še pa slikc:

Še ena na soncu!
Lp. Sash!
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
da spodaj kjer je vdolbina za tablico je zelo težko blo nardit sej če si že delal z karbonom veš kako je vlakna ti takoj razpadejo zato je tam malo postrani ampak me to niti ne moti preveč 
drugač pa so diagonalno ampak ker se zlo bleščijo na soncu deluje kot da so pravokotno
drugač pa so diagonalno ampak ker se zlo bleščijo na soncu deluje kot da so pravokotno
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5