CLIO Initiale Paris
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
- clio_dizel
No po dolgem cajtu da mal napisem
Velik se je ze zgodilo umes
Danes dobu narocene xenon zarnice, ki svetijo bolj modro (modro zelenkasto) svetijo tudi veliko bolj mocneje ....No za 30 eur so kar dobre

No pa se danes sem narocil original zadnje ploscice ki pridejo nevrjetnih 70eur prve originalne pridejo 50eur
Pa mi prbije "a ste prepricani da imate odzadi diske" :a2_torta tko da sva pol prsla skup da so iste kot pri RS- u da drugih ni
Tko da morm zdej se pri RSR narocit EBC prednje diske in ploscice no tist bo pa mal vec
No pa se narocu sm se danes v TPV na zamenjavo vetrobranskega stekla (priletu kamne) in zamenjavo odbijaca (priletela divjad), maske, meglenke in strihanje havbe ...ce je ze glih kasko naj bo avto tak kot se spodobi
No pa se kar nekaj drugih tehnicnih posodobitev bo tako da bom sprot obvescu :a2_mongo4yj
Pa se slikca iz bogensperka to nedeljo....zimsko stanje

Velik se je ze zgodilo umes
Danes dobu narocene xenon zarnice, ki svetijo bolj modro (modro zelenkasto) svetijo tudi veliko bolj mocneje ....No za 30 eur so kar dobre

No pa se danes sem narocil original zadnje ploscice ki pridejo nevrjetnih 70eur prve originalne pridejo 50eur
No pa se narocu sm se danes v TPV na zamenjavo vetrobranskega stekla (priletu kamne) in zamenjavo odbijaca (priletela divjad), maske, meglenke in strihanje havbe ...ce je ze glih kasko naj bo avto tak kot se spodobi
Pa se slikca iz bogensperka to nedeljo....zimsko stanje

- clio_dizel
evo spet sem s mal igral
tole je prislo da se bo bolse zaviralo: Bosch komplet za odzadi + lezaji in pa spredaj Roesch komplet....

pa se zmontirano
zadaj

spredaj

upam da bo dobro prijemalo
mal somi tezave delali ABS ring-i odzadi ampak sem zadevo resu
no pa se pragi ...drugic bom dal se mal bolse slike zdej ni blo cajta

tole je prislo da se bo bolse zaviralo: Bosch komplet za odzadi + lezaji in pa spredaj Roesch komplet....

pa se zmontirano

spredaj

upam da bo dobro prijemalo
no pa se pragi ...drugic bom dal se mal bolse slike zdej ni blo cajta

- killah bee
- Kraj: Ljubljana