Clio RS 200 Cup Racing Blue

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
WolfOz
Kraj: Dravograd

Odgovor Napisal/-a WolfOz »

Facts just don't count when your but-dyno says otherwise Sokol :lol:

Ohoho posploševanje :lol: in od kje ti veš, da mi nismo že takšnih stvari poskusili? Kje smo kaj prepisali? Malo si zgrešil :lol:
No.2X7Y
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

nisem reku da so ble montirane gor zato, da bo avto hitrejši, wolfoz, tako da je škoda moje besede okol obračat. tebe ne poznam, vem pa da maniak svoj avto prodaja že odkar ga je kupil, užaljen je bil pa takoj, ko se niso vsi strinjali z vama.

drugač majo pa pokalni clioti vzmeti od znamke h&r, tako da očitno nekdo montira h&r vzmeti na renault sport izdelek in ne, ne pravim da iste, kot jaz, preden boš ti to tako obrnil.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
WolfOz

Nobeden ne obrača :) jaz sem se obregnil samo na napisano, da ni nič slabša lega kar ni res. Tisto kar imata z ManIAKu in zakaj avto prodaja je meni vseeno. Če je tebi tako všeč, to podpiram in mi je vseeno kaj boš še vrgel na avto. Nažalost je pri teh stvareh tako, da če v teoriji ne držijo vode je tudi v praktičnem testu ne i.e. H&R vzmeti v tem primeru.

Pokalni Clio :) misliš tega, ko ima prazno vozilo: 1.060 kg? :lol: ne mešat dirkalnih avtov z cestnimi.
No.2X7Y
Uporabniški avatar
Duli

Odgovor Napisal/-a Duli »

tut js mislm, da z maniakom nimava nič.

samo kaj ma pa zdej veze, kolk kilogramov ma pokalni clio, z tem, katere znamke vzmeti ma vgrajene? in kdo tuki kej meša? sej sem na koncu lepo tut zate napisal, da ne rabiš tako obračat, pa ti vseeno ne rata? :)

ne vem pa zakaj si ti dajal na svojga feltne z drugačnim et-jem, ker to potem ni več original podvozje.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
WolfOz

Duli napisal/-a:samo kaj ma pa zdej veze, kolk kilogramov ma pokalni clio, z tem, katere znamke vzmeti ma vgrajene?
---->
Duli napisal/-a:vse 100x predebatirano najde na netu......verjetno sem tut js že vse to prebral....
Kako teža vpliva na vzmeti in obratno boš potem tudi brez problema našel na internetu. Očitno le nisi dovolj vsega prebral, verjetno :wink:
Duli napisal/-a:...in kdo tuki kej meša? sej sem na koncu lepo tut zate napisal, da ne rabiš tako obračat, pa ti vseeno ne rata? :)
Če dvakrat napišeš enako, še ne pomeni, da imaš prav.
Duli napisal/-a:ne vem pa zakaj si ti dajal na svojga feltne z drugačnim et-jem, ker to potem ni več original podvozje.
Ker sem želel nekaj na avtu izboljšati i.e. lažja platišča, in to v taki meri, da ne bi nič poslabšal. In sem se uštel. Bistvo je, da še enkrat ne bi tega storil. Sedaj vem v čem je problem pri takšni predelavi tako kot sem vedel v čem je problem z menjavi vzmeti ali montaži nastavljivega podvozja. Sam sem se odločil, da nočem poslabšati avta, ker hočem izkoristiti vse kar je zmožen.
No.2X7Y
Uporabniški avatar
skopusnik

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

ej WolfOz, a ti res ne zastopš Dulija??? dej še enkrat preber prvo kar sta napisala (o teži pokalnega pa to).
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
ManIAK

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

Ne razumem ravno kaj ima prodaja mojega avta zaj tukaj s to temo?

Če jaz avto prodajam pol leta po tem ko sem ga kupu in vanj zmetal veliko denarja, še vedno ne vidim zakaj je to tvoj problem?
In če so razlogi prodaje avta OSEBNI (ki jih ti tako ali tako nebi razumel), pravtako ne vidim v čem je tu problem.

Namerno si dregnil vame, kljub temu, da sem podal konstruktivno mnenje.

Mah, smešno se mi zdi tudi, da se ti vsi podatki servirajo na pladnju pa ti še kar trdiš svoje.

Meni je vseeno, če original fedre porežeš za en navoj stran, to je tvoj avto in delaj z njim kaj hočeš.

Mah, sj se mi ne lubi več pregovarjat. Jaz ti želim, da na trackdayu popraviš čas za 2 sekunde in nato na veliko razlagaš kako se H&R super obnašajo na serijskem CUP podvozju in kako v RENAULT SPORT oddelku nimajo pojma...

pa srečno... :wink:
Uporabniški avatar
WolfOz

skopusnik napisal/-a:ej WolfOz, a ti res ne zastopš Dulija??? dej še enkrat preber prvo kar sta napisala (o teži pokalnega pa to).
Če misliš tole ->
Duli napisal/-a:drugač majo pa pokalni clioti vzmeti od znamke h&r, tako da očitno nekdo montira h&r vzmeti na renault sport izdelek in ne, ne pravim da iste, kot jaz, preden boš ti to tako obrnil.
Potem sem prebral in zastopim. Zanimivo mi je samo, da tega ne poveže z postom od Sokola, če že ve, da so za pokalne Cliote od H&R drugačne vzmeti kot pa za njegovega oz. RS200.

Če ni to, pa feel free mi razložit :)
No.2X7Y
Uporabniški avatar
skopusnik

Tole:
Duli napisal/-a:samo kaj ma pa zdej veze, kolk kilogramov ma pokalni clio, z tem, katere znamke vzmeti ma vgrajene?
pa si mu odgovoril z:
WolfOz napisal/-a:Kako teža vpliva na vzmeti in obratno boš potem tudi brez problema našel na internetu. Očitno le nisi dovolj vsega prebral, verjetno :wink:
Napisal je kaj ma veze teža z ZNAMKO, ne pa o tem kako teža vpliva na vzmeti in obratno...
Uporabniški avatar
WolfOz

Kako? Ker ima vsak proizvajalec svoj razvoj vzmeti in posledično tudi spring-rate, progresivne ali linearne vzmeti,.....in pri vsem tem ima teža vozila tudi svojo vlogo. Sem mislil, da je to jasno, da nimajo vse vzmeti istih karakteristik in ni samo razlika v mm nižanja.
No.2X7Y
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

pa prav dosadni ste s temi fedri, ko da boste toplo vodo iznajdl.

vse je že 100x predebatirano, tako da ni nič več novega za iznajt.
če dedu paše met to gor naj ima.
če se pri njegovi vožnji ne čuti razlik je to to -a ni res?
ko da ste vsi neki šumaherji in vozte skos na nož, kjer se poznajo tiste malenkostne razlike med original in temi.
vau stari dns sm pa 2,1 sekunde prej prletu do trgovine :roll:

buh pomagi
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Uporabniški avatar
WolfOz

Razlika ni malenkostna 8) sploh ne po b-roads. Od kje te pobirate -> če mu paše naj ima? Saj mu nobeden ni napisal, da ne sme. Še dopisali smo, da če je njemu ok -> super. Edino kjer smo se ustavili je pri tem, da se pelje isto kar ni res. Z dodatkom pri njegovi vožnji se bi strinjal čeprav vem, da bi kdo z malo občutka za te stvari takoj opazil razliko med stock podvozjem in temi vzmetmi.
No.2X7Y
Uporabniški avatar
Cr00k
Kraj: Celovec

Odgovor Napisal/-a Cr00k »

..rab kdo špero? :D
Slika
Uporabniški avatar
ManIAK

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

Že prodajaš? :lol: Pravi ljubitelj ne kupi špere in jo po 3h mescih prodaja. 8)
Uporabniški avatar
skopusnik

moraš skos provocirat?!
Odgovori