Mégane Coupé I ph1 1.6, l.'98 by vrbnjak
Lep pozdrav :cyclops:
Spojlerji ter pritljažna vrata še niso končana ker mi jih je dal komi pečt in ker še ima delo z neko hondo je rekel da bo drugi teden
Tehnični mi preteče 18. v nedeljo :p tak da v ponedeljek peljem avto z drugimi spojlerji...
Prvo sem menjal platišča ker sem imel eno gumo mal zlizano (robe) In ker težijo na veliko sem si sposodil od kolega 215/40/15.col :cyclops:

Naprej sem dal original odbijač in zadnjega nisem imel :stare: In sem dal od letnika 2001 ki sem ga malo predelal in paše gor v nulo :p Dobil sem ga pa za 10.evrov (za 40evrov sem shandlal tistega modela ki mi je prodajal saj je bil zbit) :p
zgleda takole :

Na koncu sem še dal gor original platišča in našel kolega ki pozna te modele na tehničnem tak da bo brez problema vse rešeno (če bi bili kakšni problemi kaj mislim da nebi smelo bit razen te ene kole ) :cyclops:
Ko dobim spojlerje itd. se vidimo z slikami
Lep pozdrav.
Spojlerji ter pritljažna vrata še niso končana ker mi jih je dal komi pečt in ker še ima delo z neko hondo je rekel da bo drugi teden
Prvo sem menjal platišča ker sem imel eno gumo mal zlizano (robe) In ker težijo na veliko sem si sposodil od kolega 215/40/15.col :cyclops:

Naprej sem dal original odbijač in zadnjega nisem imel :stare: In sem dal od letnika 2001 ki sem ga malo predelal in paše gor v nulo :p Dobil sem ga pa za 10.evrov (za 40evrov sem shandlal tistega modela ki mi je prodajal saj je bil zbit) :p
zgleda takole :

Na koncu sem še dal gor original platišča in našel kolega ki pozna te modele na tehničnem tak da bo brez problema vse rešeno (če bi bili kakšni problemi kaj mislim da nebi smelo bit razen te ene kole ) :cyclops:
Ko dobim spojlerje itd. se vidimo z slikami
se sevrbnjak napisal/-a:rambo napisal/-a:lep megan
sekira je pa za ........
ovinke sekat![]()
![]()
Sekiro sem imel v pritljažniku
Rambo : mi2 pa se tak ona oko poznama k sem se veèkrat pelu mimo tebe ko si še živel v maleèniku kot si mi govoril enkrat preko foruma
Èe se spomniš..
vem da sem star pa to
sklerozna tak fejst pa se nisem
mal offtopi
pa v weinbergu smo tut skupaj bli
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD