Twingo l.03 - 15''
Kako lepo je guma nasponana

Pa malo zajebancije prvi dan z letnimi gumami

Nikakor se ne morem spravt bobne pa celjusti srihat !!
Vrjetno naslednji vikend ce bo uredu vreme. Za barvo pa se zdej nevem
Crna ali temno siva.
Pa iscem kak ugoden stresni spojler in pa one plastike pri prvih oknih. A kdo pozna tega FESTAJN IVAN Zg.Prhovec 7, IZLAKE ? Vidim da ima precej stvari ki bi meni prisle prav. Samo prek maila itak ni odgovora na telefon pa tudi ni srece
Mogoce naslednji teden..

Pa malo zajebancije prvi dan z letnimi gumami

Nikakor se ne morem spravt bobne pa celjusti srihat !!
Vrjetno naslednji vikend ce bo uredu vreme. Za barvo pa se zdej nevem
Pa iscem kak ugoden stresni spojler in pa one plastike pri prvih oknih. A kdo pozna tega FESTAJN IVAN Zg.Prhovec 7, IZLAKE ? Vidim da ima precej stvari ki bi meni prisle prav. Samo prek maila itak ni odgovora na telefon pa tudi ni srece
Moja izkusnja je identicna. Ko sem iskal nek kos (varnostni pas v tocno doloceni barvi), sem ga klical in trdi, da del ima. Iz MB se spravim do Izlak, in ko pridem tja, mi ponuja nekaj tretjega, trdi, da kos, ki ga rabim, sploh ne obstaja. ko mu dokazem, da ima tocno to na dvoriscu, a v napacni barvi, mi rece pa vzemi tega (rumen pas namesto crnega!).MuRiCi napisal/-a:Ta Festajn je menda lopov,tako da se ga pazi,ce bos kej pri njem kupoval.
Se mi zdi,da je ze blo nekaj govora o tem dilerju.
Bobne pa daj v crno,oziroma barvo avta,z sivo bos po moje falil.
Sem se samo obrnil in sel. Kregat se ni splacalo.
Ni mi jasno, kaj delajo inspektorji, da mu dovolijo imeti avte razmetane dobesedno na cesti in vseh okoliskih travnikih. -vse skupaj zgleda kot iz kake parodije na temo Greenpeace.
LP,
Milan