Renault Megane III - 2009

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Pri meni je bilo ceneje z leasingom, kot če bi plačal z gotovino.
Sicer je res leasing nanesel 1000€ več, ampak sem dobil zraven še kasko + obvezno zavarovanje in podaljšano garancijo.
Slika
Uporabniški avatar
Shooter
Kraj: Podsreda

Odgovor Napisal/-a Shooter »

stupo prosim ce pojasnis kako je z lizingom ceneje kot z gotovino.Recimo v mojem primeru sem preplacal za avto pri lizingu 3000eur zneska 2.300.000 v bisvsih tolarji na 5 let tako da lizing nevrjamem da je ceneje.
dejstvo je da se ta renault financiranje splaca minimalno mores uzeti 5000eur in na 3mesece odplacevalnega obdobja.Profitiras 1000eur.Jaz sem pri svojem meganu naredil tako uzel bom ta minimalni kredit po treh mesecih ga izplacal in profitiral 1000eur.
Ubistvo to je kot neke vrste pomoc zaradi recesije teh 1000eur je misljeno kot registracija vozila kar ga pri lizingu ze dobis itak zraven.
Uporabniški avatar
Urshy_rs

Odgovor Napisal/-a Urshy_rs »

Pri cliotu je bilo tudi ceneje z leasingom. Rekl so da nej vzamem za dobo 12 mesecev, pa je prslo kar dost cenej kot z gotovino. Na manj kot 12 mesecev pa ne mores vzet, ce hoces popust. Je pa res, da ce imas veze lahko dobis avto dosti ceneje na gotovino kot na leasing, samo so pa drugi postopki prodaje. Nekako tako je, da avto pisejo za 1 mesec na avtohiso, kot testno vozilo, ceprav ga dobis novega v roke in ga vozis z 0km. Si pa nazalost drugi lastnik. Samo je pa cena res :shock:
Uporabniški avatar
Shooter

no ja ce pa uzames prek kerga revozovca je pa itak 13% popusta v startu.pa to financiranje recimo moj megane pride 25.000eur jaz sem ga dobil za 20.650 stem da sem uzel ta renojev kredit,tisto varjanto kot sem odzgoraj napisal,ni lizing ampak kredit
Uporabniški avatar
Shooter

je pa res da uradno sem 2lastnik ceprav sem kupil nov avto.
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Pri meni je bilo tako da je bila cena s popustom 13.700€.
Pri izračunu leasinga pa je bilo 5.000€ pologa + 9700€ na 36 obrokov, tako da je skupaj 14.700€.
Če bi ga vzel na gotovino, nebi dobil brezplačno obvezno in kasko zavarovanje za eno leto, ter podaljšane garancije.

Malo smo zašli offtopic.

Včeraj sem videl novega Megana karavan črne barve in je res lep, sploh zadnji konec so super zadeli! 8)
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Stupo napisal/-a: Včeraj sem videl novega Megana karavan črne barve in je res lep, sploh zadnji konec so super zadeli! 8)
Js sm tud vidu, pa tale zadni konc pr grandturu je u živo res hud, lep je! :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Tud voz se dobr 8)
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

killah bee napisal/-a:Tud voz se dobr 8)
Frajer ;)
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Drži, lep je, in tudi materiali armaturke so na otip kakovostnejši, moti pa me, da so zajebali za karavana samoumevne stvari. Predalov je precej manj in manjši so, poleg tega je ostal prtljažnik enako velik kot pri prejšnjem (je pa lepše obdelan) in zdi se mi, da na zadnji klopi tudi ni kaj več prostora. Je pa za pohvalit voznikov položaj - posrečeni števci, mala prestavna ročka, dobra ergonomija stikal.
Uporabniški avatar
Pocket_Rocket
Kraj: GO-LJ

Odgovor Napisal/-a Pocket_Rocket »

killah bee napisal/-a:Tud voz se dobr 8)
Ah sej sva ga sam po AC tiščala... Sam je pa kr velik pokuru, Čebelj sva pokurla cca 140 litrov v 4 dneh :shock:
Uporabniški avatar
gagi'd hype

temu bi rekel sebičneža, da nič ne pokličeta in zapeleta 1 krog, :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: :lol: To leti na tebe killah bolj... :lol: :lol:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Pocket_Rocket
Kraj: GO-LJ

Odgovor Napisal/-a Pocket_Rocket »

Čebelj nič kriv, ker je bil avto name pisan. Se nam pa je na Mađarsko mudilo, edin če bi šu z nami na Hungariring :D
Uporabniški avatar
gagi'd hype

bi bi :D

No sej, mal heca... sm vama pa kr fouš mal :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

pri kateri avtohiši si ga pa dobil?
Odgovori