legionar napisal/-a:Fuego samo toleFuego 85 napisal/-a:A je treba vsakemu posebaj govortSlicker napisal/-a:ko sm pa jz reku da je podobna citroenu sm biu pa slab in pa slep saljivec?
Jaz svojo najljubso znamko dovolj poznam, da sem lahko brez pomislekov. Ne vidim ne riti od saaba (sploh), ne armature od peugeota (haha) ali citroenovske oblike... Ta laguna je tako Renojevska, da bi bila v teh pogojih tezko se bolj. Nihce se ni opazil povsem novega trenda prednjih luci? Vsi posegajo v osnovno obliko svetil od zgoraj navzdol ( recimo badlook ), Laguni pa so jih prisekali od spodaj navzgor in dobili se bolj nabit in agresiven branik. Bravo za izvirnost!
Ce smo ze pri tem kaj je cemu podobno, je pa stvar taka. Danes se avto industrija hitro razvija in idej je bilo videnih ze precej. Zato je tezko naredil kompletno novo in se nikoli videno obliko, le en detajl in ze lahko spominja na kaj drugega. Potem pa ti manjka le folk ki se v to zapici in ostalega sploh ne opazi... Kdor je ze kdaj polozil svincnik na papir in poiskusil kaj novega ve, da je lahko izdelek hitro podoben cemu kar ze obstaja.
lp![]()
![]()
2007 Renault Laguna III (X.91)
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica

- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
- Citroenovc
Cist tk - vecino izstopajoce "luksuzne" opreme je nekaj, kar sta imela R25 in Saf ze 15-20 let nazaj ... tak da - saj je res dobro opremljena - ampak prav divje nadpovprecno pa tudi ne ... avtomobili pac rastejo ...
Osebno bolj upam, da bo imela temperaturo nastavljivo po pol stopinje natancno (bolj uporabno kot dvopodrocna klima po 1°C )...
Osebno bolj upam, da bo imela temperaturo nastavljivo po pol stopinje natancno (bolj uporabno kot dvopodrocna klima po 1°C )...
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
Nekaj detajlov, ki so mi takoj padli v oci ob pogledu na armaturno plosco.

Na tako velikem LCD displayu bi se lahko nasel prostor se za kontrolno lucko za nepripet voznikov/sovoznikov pas, prav tako bi se prostor nasel nekje na instrumentalni plosci. Naslednja zadeva je "neznan" pokrovcek pod katerim se ne skriva nic-lahko bi bil kaksnen predalcek ali pa drzalo plastenk oz. plocevink. Potem me je zmotilo to, da se pri Renault-u venomer trudijo z linijami a nikoli jim ne uspe povezal linije,ki je na sticiscu vrat in armaturno plosci. Zakaj mora bit tako veliko "podnozje" stikala za odpiranje stekl na sovoznikovi strani, ce bolje pogledate je enako veliko kot na voznikovi strani, ki ima nekaj stikal vec. Zgornji del armaturne plosce je pa iz enakega materiala kot smo ga bili vajeni pri FIAT STIL-u vsaj na videz tako deluje-beri "ceneno".
Malce je tudi zgresen osrednji del armaturne plosce z imitacijo aluminija, sploh pri verzijah, ki niso tako bogato opremljene (brez navigacije). Je display za uro, radio zelo majhen napram aluminijskem dodatku. Prav tako je posebaj kontrolna lucka za nepripet voznikov/sovoznikov pas. ...
toliko za enkrat o francoski dovrsenosti oz. povecanju kvalitete izdelave in sestave samih komponent

Na tako velikem LCD displayu bi se lahko nasel prostor se za kontrolno lucko za nepripet voznikov/sovoznikov pas, prav tako bi se prostor nasel nekje na instrumentalni plosci. Naslednja zadeva je "neznan" pokrovcek pod katerim se ne skriva nic-lahko bi bil kaksnen predalcek ali pa drzalo plastenk oz. plocevink. Potem me je zmotilo to, da se pri Renault-u venomer trudijo z linijami a nikoli jim ne uspe povezal linije,ki je na sticiscu vrat in armaturno plosci. Zakaj mora bit tako veliko "podnozje" stikala za odpiranje stekl na sovoznikovi strani, ce bolje pogledate je enako veliko kot na voznikovi strani, ki ima nekaj stikal vec. Zgornji del armaturne plosce je pa iz enakega materiala kot smo ga bili vajeni pri FIAT STIL-u vsaj na videz tako deluje-beri "ceneno".
Malce je tudi zgresen osrednji del armaturne plosce z imitacijo aluminija, sploh pri verzijah, ki niso tako bogato opremljene (brez navigacije). Je display za uro, radio zelo majhen napram aluminijskem dodatku. Prav tako je posebaj kontrolna lucka za nepripet voznikov/sovoznikov pas. ...
toliko za enkrat o francoski dovrsenosti oz. povecanju kvalitete izdelave in sestave samih komponent
Glede pokrovcka na armaturi - tam se skoraj zagotovo "skriva" drzalo za plocevinke, saj ga ne vidim nikjer drugje.
Lucka za nepripet pas je na najbolj vidnem mestu v avtu.
Da bi bil pa zgornji del armature iz podobnega materiala kot pri fiatu, pa mocno dvomim. Ze pri Cliu III (od dynamique opreme dalje) in Meganu II (ph2) je kar v samem vrhu glede na razredno povprecje.
Podnozje za sovoznikovo stikalo me pa ne moti. Smo ga ze navajeni!
Lucka za nepripet pas je na najbolj vidnem mestu v avtu.
Da bi bil pa zgornji del armature iz podobnega materiala kot pri fiatu, pa mocno dvomim. Ze pri Cliu III (od dynamique opreme dalje) in Meganu II (ph2) je kar v samem vrhu glede na razredno povprecje.
Podnozje za sovoznikovo stikalo me pa ne moti. Smo ga ze navajeni!
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
- killah bee
- Kraj: Ljubljana