Mégane II 1.6 16V
Re: Mégane II 1.6 16V
karkoli zamanjaš in ni originalu ekvivalenten del, moraš imet hombolombo. na tehničnem te zarad tega lahko tudi ne spustijo, ni res da jih zanimajo samo plini. zanima jih tudi homologacij. sam ne vse, vem za primere ko je šlo skozi pa je blo pol avta menjanga in za primere ko je bil sam zadnji lonec drugi in ni šlo
odvisno od človeka ki tehnični dela...če te pa ustavijo policaji in pošljejo na izredni tehnični, ti pa bojo v vsakem primeru pregledali prav vse.
Ok.. rajš dam 40 eur za homologacijo, kukr 400+.
sam potem rabiš avzpuh s papirji. tej so pa ponavadi dražji kot 100€...
Bomo neki zrihtal. Na tehničnem bom uprašala v ponedeljek.
Že 4 ure iščem po spletu, kako zamenjati smd ledice na armaturni plošči (števec + display z uro). A ma kdo kšn vodič al karkoli? Jst žal ne najdem nič :/ sm pa neki zasledila, da so pod letnikom 2006 vsi števci oranžni in ne morš spremenit barve. Je to res, ima kdo izkušnje? 
Pa hvalaaaaa
Pa hvalaaaaa
lahka zamenjaaš.. sam zdeej kok si dobra v spajkanjusanchy* napisal/-a:Že 4 ure iščem po spletu, kako zamenjati smd ledice na armaturni plošči (števec + display z uro). A ma kdo kšn vodič al karkoli? Jst žal ne najdem nič :/ sm pa neki zasledila, da so pod letnikom 2006 vsi števci oranžni in ne morš spremenit barve. Je to res, ima kdo izkušnje?
Pa hvalaaaaa
http://www.meganeownersclub.co.uk/forum ... 13&t=21584
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
Spajkanje prepustim fantu
oz. mu bom že pomagala, če bo rabu. Mislm pa, da mu kr gre tole spajkanje 
Tole sm najdla dons po 6 urah sedenja za računalnikom
(Ko si na bolniški, maš cajt za brskanje po netu..
):
http://blatnik.net/megane/index.php?topic=2666.0" onclick="window.open(this.href);return false;
Bova dons probala kej narest na tem
Aja še neki, une lučke za jakost ventilacije itd., so žarnice ali ledice (katero podnožje?)? Da vem, če bo treba prej nabavt. Če je žarnca, hočem ledico s podnožjem žarnce 

Stikalo za pomik stekel na voznikovi strani, je pa tkole:
MINUS je na ENI strani, v tem primeru na sliki, je na levi strani.

Stare in nove ledice:

...potem:

Za jakost osvetlitve armaturne plošče in nastavitev višine žarometov, sta 2 SMD ledici:

Za tempomat je bla mau drgačna ledica. Prozorna (ostale so bile rahlo oranžne) z oranžno kapico
. Stikalo je pa letnik '03, glede na to, da so druga stikala letnik avta (2004).

...nato smo zamenjal z modro ledico

Če ima kdo kakršna koli vprašanja... naj vpraša!
...v prihodnjih dneh se bom lotila razdiranja armature, da se zamenjajo ostale ledice. Če dobr vidim in mislim, je na stikalih za ventilacijo oranžen premaz? Pol ne morš samo zamenjat ledic z modrimi, da maš modro osvetlitev. A obstaja rešitev za to? :/

Pa še slika avta z rumenimi meglenkami (folija)

Tole sm najdla dons po 6 urah sedenja za računalnikom
http://blatnik.net/megane/index.php?topic=2666.0" onclick="window.open(this.href);return false;
Bova dons probala kej narest na tem

Stikalo za pomik stekel na voznikovi strani, je pa tkole:
MINUS je na ENI strani, v tem primeru na sliki, je na levi strani.

Stare in nove ledice:

...potem:

Za jakost osvetlitve armaturne plošče in nastavitev višine žarometov, sta 2 SMD ledici:

Za tempomat je bla mau drgačna ledica. Prozorna (ostale so bile rahlo oranžne) z oranžno kapico

...nato smo zamenjal z modro ledico

Če ima kdo kakršna koli vprašanja... naj vpraša!
...v prihodnjih dneh se bom lotila razdiranja armature, da se zamenjajo ostale ledice. Če dobr vidim in mislim, je na stikalih za ventilacijo oranžen premaz? Pol ne morš samo zamenjat ledic z modrimi, da maš modro osvetlitev. A obstaja rešitev za to? :/

Pa še slika avta z rumenimi meglenkami (folija)

Dons smo nardil tehničnga, ampak lih, da je šlo čez... problem je ročna. Desna ne prime dost, čeprov je bla čeljust na popravilu septembra... ni mi jasn kaj bi blo lahko narobe.
Glede auspuha pa je reku, da ni problema, sam da ropota humano. Je pa problem, da me lahko policaji po*ukajo. Tko, da ne vem. Verjetno bo kr homologacija pa mam mir. Bo pa treba pol nek ploščico pa papirje dobit, bo to večji problem...
Glede auspuha pa je reku, da ni problema, sam da ropota humano. Je pa problem, da me lahko policaji po*ukajo. Tko, da ne vem. Verjetno bo kr homologacija pa mam mir. Bo pa treba pol nek ploščico pa papirje dobit, bo to večji problem...
Kompliceraš iz temu loncem. Nekaj namesto zadnjega vrž gor, če bo pretiho se pa zamenja še srednji. Če za kravo ne težijo tudi, za to ne bojo. Jaz se vsak dan peljem mimo policajev pa ni noben nič naredu.
Sicer nevem kako je pri francozih, ampak pri golfih ko začne zadnja čeljust hecat glede ročne se kupi novo, ker z obnovo se ne reši problema.
Sicer nevem kako je pri francozih, ampak pri golfih ko začne zadnja čeljust hecat glede ročne se kupi novo, ker z obnovo se ne reši problema.
Ja kaj pa če me lih takrt ustavjo k bom lonc zamenala pa mi bojo težil.. ne vozva se usak dan mem istih policajev
drgač pa športni filter se sliš k daš po gasu, auspuh pa hočm met tak, da ropota tut u nižjih obratih.
Nimam za nove čeljusti, prov?
200 eur/kom.
Nimam za nove čeljusti, prov?
Imel sem tak avto, kriva je zajla. 100%

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Hmm.. sej mi druzga ne preostane, da še to zamenjam.. sej ni tok draga, če se ne motm. 
Pršla sm tok deleč, da me počas mineva menjava osvetlitve iz oranžne v modro... to je too much!
Kaj je to sploh.. mislm kako pridš kle do ledice? A je kdo počel že to??

Kaj je to sploh.. mislm kako pridš kle do ledice? A je kdo počel že to??

- R19-racing
- Kraj: koper
ti lahko mojga prpeljem da mi zamenjas? 
Hmm.. mogoče bom odprla sp samo za to hehehe