Megane Gt-line
Re: Megane Gt-line
Radio zunaj,sedaj bi vprasal kateri kabli so od prvih/zadnjih zvocnikov?

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Evo po dolgem času (saj veste zima in mraz
) sem avtu privoščil redno čiščenje da se spet sveti.
Nato sem ga pa peljal malo na kratki izlet v ptuj in mb... je bil fajn sonček v soboto.

Obrnilo se mi je 40000km, zaenkrat vse ok, obrabe avto še ne kaže tak da sem zadovoljen.
V marcu bo šel na servis kot vsako leto, bom pa odstranil okvirje tablic iz dveh razlogov. Prvi je, da mam sprednjo pobarvano na belo in se mi po treh letih neda več barvat (se začne luščit) , drugi pa je ta ker imam vufer v prtljanžniku mi gre najetra da zadnja tablica ropota
pa je podložena pa še vedno. Bom jih nalepil z obojestranskim trakom , katerega priporočate?
Drugače se mi pa avto še vedno zelo dopade,še vedno se obračajo glave za njim, sploh ko je čist
Sva pa 15.2 dopolnila 3 leta
))
lp
Uroš
Nato sem ga pa peljal malo na kratki izlet v ptuj in mb... je bil fajn sonček v soboto.

Obrnilo se mi je 40000km, zaenkrat vse ok, obrabe avto še ne kaže tak da sem zadovoljen.
V marcu bo šel na servis kot vsako leto, bom pa odstranil okvirje tablic iz dveh razlogov. Prvi je, da mam sprednjo pobarvano na belo in se mi po treh letih neda več barvat (se začne luščit) , drugi pa je ta ker imam vufer v prtljanžniku mi gre najetra da zadnja tablica ropota
Drugače se mi pa avto še vedno zelo dopade,še vedno se obračajo glave za njim, sploh ko je čist
lp
Uroš
Tesa Outdoor .. nimaš kej zgrešit s tem trakom. Res dobr drži.
Ok, fino ga bom nabavil pa zalepil.
Kak pa kaj zračna rja na bokih in zadnjem delu? Maš kaj? Na beli barvi se fejst opazi...jaz sem spucal...do naslednjega posipavanja cest bo OK...te pa ponovim vajo.
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (29000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
Ja se na mojem tudi fajn pozna. Ob vsakem pranju jo sčistim koliko se le da. Si pač vzameš tistih 10 minut časa pa je. Je pa rje letos hvala bogu 10x manj kot lansko leto tu pri nas. Upajmo da nebo več potrebno posipavat!
Ps......Trak sem si nabavil, zdaj pa moram še samo nalepit.
ti delaš celo dramo s temi tablicamiUrosJ napisal/-a:Ja se na mojem tudi fajn pozna. Ob vsakem pranju jo sčistim koliko se le da. Si pač vzameš tistih 10 minut časa pa je. Je pa rje letos hvala bogu 10x manj kot lansko leto tu pri nas. Upajmo da nebo več potrebno posipavat!
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Njaj ka san jih zalepo. Zdaj pa mo vidli ce dol padejo ali ne.
:) .
To se po eni strani bojim, ker so mi všeč te tablbice oz je moja letnica gor.
bom malo opazoval pa če kje odstopi bom dol vzel pa nazaj okvirje gor. Ga na novo vseeno pobarvam pa rešeno 
Jaz jih lepim z 3M trakom in mi ni še nobena dol padla. Če jo hočem pa dol dobit jo pa lahko zvijem v palačinko drugače ne gre 
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Jaz sem kupil v merkurji tessa outdoor pa sem jo danes spredno že popravljal oz sem jo že nazaj zraven pritisko ob straneh. Pa sem podlago očistil in vse tak da je bilo vse čisto z tablico vred. Mislmi da bom dal nazaj kar bel okvir gor v kratkem
.