lejte, komur ne paše tako nižanje, mu pač ne paše. js v sami vsakdanji vožnji ne opazim razlike, čuti se jo samo pri večjih jamah, da je avto trši. drugače pa po ovinkih in v sami legi ni neke razlike, se pa avto manj nagiba pri hitri vožnji skozi ovinke, kot se je prej, kar mi pa paše.
tako da ne vem, kaj eni prec pametujete, kako stvari stojijo, če niste probal še nič drugega, kot original podvozje. neki tipkat tuki, ker ste pa to prebral, je pa škoda, ker se vse 100x predebatirano najde na netu. nekdo, ki pač še ni probal nič drugega, kot original podvozje, težko komentira, oz. ne more komentirat, kako se avto pelje zdej, govort pa neki naprej, kar drugje prebere, je pa bv. verjetno sem tut js že vse to prebral, se nisem čez noč spomnu, zakaj ta poseg, pa tut premišljeval, kaj bom s tem pridobu in kaj zgubu, tako da mi ne rabte govort, kar pišejo po raznih renault forumih v angliji, le da to sami sebi prevedete in opišete po svoje v slovenščini.
skratka, nasvetov glede tega nižanja od takih, ki to preberejo drugje, ne potrebujem. v poštev pridejo samo taki nasveti glede avta, ko človek dejansko nekaj proba, ne pa samo nekaj prebere.
ne rabte pa tut bit prec užaljeni, če kdo napiše kakšen post kontra tem vašim bibliozijskim postom, pretipkanim v slovenščino, pa pisat take primitivne, kot da je treba banat tistega, ki napiše neki, kar naj meni nebi blo všeč, veš maniak, ker nismo več v vrtcu. ko se resen ljubitelj takega avta odloči za nakup le tega, ga potem ne prodaja že preden ga skor dobi, hkrati pa deli pretipkane nasvete kot jean ragnotti renault sporta.
če men paše da je avto tak, bo pač tak, če se bom pa premislu, se bom pa premislu. zaenkrat se ne nameravam.