a pol bos pa kr rs III kupu, to mi deli
Clio 2.0 RS l.00 - ... >> LeTnA ObUtEv << =)
No tako pa je prisel dan ko sem ostal brez RSa
mi je zlo zou za njim ker vem da takega lepga in ohranjenega RSa ph1 nebom vec imel....RS ja prodan iz razloga ker mi je prenehal veljati vozniski izpit
7kt
vem ja
RS bo pa v Kopru
No ta konec je nastalo tudi nekaj lepih slik

No tako ko ponovno naredim izpit pom pa sel v lov za RS III......tako da sem potencialni kupec za RS III

No ta konec je nastalo tudi nekaj lepih slik

No tako ko ponovno naredim izpit pom pa sel v lov za RS III......tako da sem potencialni kupec za RS III
Zadnjič spremenil Aleen, dne 03 Mar 2009, 23:51, skupaj popravljeno 1 krat.
RENAULT Sport

nightmare: ja mlad voznik ja pa 3x prehitr pa smo tm
Liquid: se oproscam bom spremenil
dr_de: Raj se mau dodam pa kupm leto mlajsiga R27
86-4PJ: Ne sej so v igri se Golf V GTI ali Impreza WRX STI ali RS sam nekako mi je cenovno najbolj RS pa se Impreze so skor use zgonjene za ta dnar...GTi mi pa ni tok sporten k RS sam notranjost mi je pa huda
bomo vidl ko jih bom ene par pogledou poj se bom pa odlocu

Liquid: se oproscam bom spremenil
dr_de: Raj se mau dodam pa kupm leto mlajsiga R27
86-4PJ: Ne sej so v igri se Golf V GTI ali Impreza WRX STI ali RS sam nekako mi je cenovno najbolj RS pa se Impreze so skor use zgonjene za ta dnar...GTi mi pa ni tok sporten k RS sam notranjost mi je pa huda
RENAULT Sport

Ja tko je .... Ja na sklepu ki sem ga dobil domov ni prepoved nikjer omenjena tako da se je zato treba se pozanimatscythe napisal/-a:ful dobre fotke pa skoda je gre RS v tuje rokeSj ves...mladost je norost
ene kaznuje ene pa ne
P.S si mogoce dobil kaksno prepoved za izpit( da nemores it takoj delat)? En kolega je dobil 1 leto ( mladi voznik)
RENAULT Sport