auspuh bi tud jaz najraje skril pod odbijac, ker tisti nastavki in to mi ni prevec vsec. Pa naj bo tak kot je, samo da se ga ne vidi. Za zvok pa raje kaki sportni filter
Felne so me prisle 425eur z dobrimi sprednjimi gumami in slabsimi zadnjimi + maska brez znaka.
Za filter ce te zanima bi lohk tko naredu kokr sm jest, kt sm kupu vlozek za 50eur ga zamenas z originalam pa sesalne cevi dol poberes pa je stvar resena. Zvok pa ubija glede na to da je tolk svoh motor!
ti bo pa cez 14 dni svoh motor...k se enkrat navadis je vse premal...samo prijateljski nasvet..drugac maska...lahko bi med tiste reze malo kita dal al pa neki...nekak mi kvari izgled spredaj...drugac felge so ful lepe
Svamca napisal/-a:Za filter ce te zanima bi lohk tko naredu kokr sm jest, kt sm kupu vlozek za 50eur ga zamenas z originalam pa sesalne cevi dol poberes pa je stvar resena. Zvok pa ubija glede na to da je tolk svoh motor!
ti si to slucajn ker rihtov preko technoracinga na Kokric? Namrec tak filter mam js narocen in ga grem v pon iskat. In mi je reku mudel iz technota ta bo on to zrihtov (predelavo).
Ja tocno tam, mi je skoraj sosed, glede filtra ti pa ne bo zou! Kar e pa predelave tice pa ni da bi reku obsezna, ker ti bo samo filter zamenjou z originalom in sesalne cevi dol pobrau, tko da ostane samo se skatla!