do neke mere je uspelo, zdaj se vidi samo pol kilometra daleč, ampak noče biti čisto tiho, ker je enostavno pregloboka, bo treba pobarvati in nato spolirati
najprej pobrusil z p2000

po koncu mučenja barve, izgleda tako

ko sem imel ravno vso navlako za poliranje zunaj, sem popravil še eno liso ki jo je ličar grdo zapoliral in jo gledam že žnj let....30 sekund dela in ni je več. Hmm, lahko bi popravil že prej
naslednji pripetljaj
na poti domov iz kopra je ugasnil radio, ura in potovalni računalnik. Očitni ugib je da bi za to znala biti kriva varovalka. Se ustavim, izvlečem varovalko za radio, cela, nato za števce, spet vse ok, za luči, žmigavce, klimo, vse ostale naključne....vse ok. Marš! Grem naprej. Na avtocesti "uživam" ob sladkih melodijah izpuha: boommooomm, booo,boooooooooooooooooooooooooooooooOOooOOOOO000oo...
Na ravbarkomandi sem imel postanek za wc, parkiram, odprem vrata, ne dela notranja osvetlitev. Hm. Hočem zakleniti avto, ne dela daljinec, centralno dela, hm, hm. Med uriniranjem sem v mislih vlekel logične in nelogične povezave med vsemi nedelujočimi zadevami, še sreča da so pri vsemu temu mentalnemu naporu hlače in čevlji ostali suhi.
Kaj je bilo? Varovalka za notranjo osvetlitev je guznila

kaj ima to veze z vsem ostalim ne vem, zgleda da je štrom narejen tipično francosko, se pravi zanič in zelo abstraktno
tudi ko preklopim med kratkimi in dolgomi lučmi vsakič zasveti stropna luč
zato imam v prtljžniku gasilni aparat.