1993 Renault 5 Energy

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Mas pa cist avto v notranjosti, Da nebojo sam men govorl da skozi sesam :) lepo
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Kr crne dej.
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

MaTe0 napisal/-a:Mas pa cist avto v notranjosti, Da nebojo sam men govorl da skozi sesam :) lepo
Znotri ni najbolj cist (mal je praha na armaturki in umazanije na preprogah), samo mam sreco, da se na slikah ne vidi :lol: Ga morem mal posesat in spucat (znotri in zunaj).
scrat napisal/-a:Kr crne dej.
Prvi sloj barve je ze nanesem (crne) 8)
Zadnjič spremenil melonca'r, dne 29 Mar 2007, 13:34, skupaj popravljeno 1 krat.
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Jst sm kr za standard....sploh, ker mas bolj temno notranjost.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Skoda k ni se gume gor, pomoje bi kr sedlo...
melonca'r

gume dobim pa v ponedeljek (Falken 165/60-13)
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

bele nope, crne al pa grafitne yes 8)

drugac pa so sedezi svetovni, udobni in pasejo BP notr, me zanima se, kako je kej s placom med sedezi in predalckom v vratih gre na knap :?:
melonca'r

dete napisal/-a:drugac pa so sedezi svetovni, udobni in pasejo BP notr, me zanima se, kako je kej s placom med sedezi in predalckom v vratih gre na knap :?:
Nosilce ti se morem slikat.. ..ko jih bom na voznikovi strani prebarval, jih bom sproti se poslikal in ti poslal slike.

Na sredini ni veliko prostora (cca 10cm med sedezma), pri predlcku gre pa za milimetre mimo (v nulo.. ..kot bi bile tej sedezi narejeni za v 5ko :lol: ).
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

sej, k sm jest meru in probou sedeze notr dat je slo res na milimetre, sam tok da vem, k enkrat se bom samo odlocu, pa jih pelou preoblect, pa jih bom notr butnu 8)
melonca'r

Edina stvar, ki mi ni vsec pri sedezih je ta (ne samo pri teh, ampak tudi pri prejsnjih sedezih od GTT), da se s casom razimgajo :roll: Tko, da bom verjetno voznikov sedez fiksno pritrdil v podn.. ..tko, da bom odstranil sanke in sedez direktno prsraufu na nosilce, tako da se sedez ne bo mogu premaknit :lol: Res je, da jih ne bom vec mogel premikati naprej in nazaj, ampak avto tako ali tako samo jst vozim, v skrajni sili se pa da sedezi nastavlit po visini in ko dvignes sedez, se ta malo naprej pomakne.

Zdej morem pogruntat kako naj fiksiram sedez. Ena opcija je, da naredil nosilce, ki se bodo prisraufali v luknje za sanke, druga opcija pa je, da sedeze prsraufam skozi podn (naredile bi se puse). Si morem mal casa vzet in premerit ter pretuhtat. Hocem pa met sedez, ki se ne bo razmigu in skripu na ovinkih :lol:
melonca'r

Danes so prispele nove gume (Falken Ziex ZE-502 165/60-13), ki sem jih narocil s gume-direkt.com (prvic). Te gume so sicer precej slabo ocenjene na gume-direkt.com ampak imel jih kolga na AXu GTIju in je bil zelo zadovoljen z njimi (tip je zelo dinamicne voznik).. ..upam, da se bodo dobr obnesle.

Slika

Pa platisca so na pol prebarvana.. ..2 zelo tanka sloja crnega spreja, sedaj jih morem pa samo se dokoncat.

Slika
Slika
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Dobr ti gre tole, ti lahk se moje prpelem na stilsko preobrazbo :lol: . Te gume bos mel za vsakdanjo uporabo ne ?
melonca'r

privatnik napisal/-a:Dobr ti gre tole, ti lahk se moje prpelem na stilsko preobrazbo :lol: . Te gume bos mel za vsakdanjo uporabo ne ?
Raje pocakajmo, da boto te feltne koncane in potem bom sele videl, ce bo vredu narejeno. Ce bo vse OK ni problema, ti sam prpel feltne in bom zrihtu ;)

Te gume bom meu za vsakdanjo uporabo. Pomoje bodo kot ulite za 5Jx13 platisca ;)

Pred parimi dnevi sem opazil, da mi olje tece iz masine.. ..vsako jutri je pod avto majhna luzica :roll: Najprej sem mislil, da iz menjalnika tece, potem pa sem opazil, da je starter cist masten in ocitno tece olje izpod glave (med glavo in blokom). drugace ni problemov s masino. se je pa to zacelo dogajat ravno po tem, ko sem dolil olje (kaksen 0.5l), prej ga je bilo na 1/4 med min in max. v bistvu se ne sekiram za masino (ker pride tako druga), le jezi me, ker vsepovsod puscam sledi olja :roll:
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Ce si ziher da je med glavo in blokom lahko probas zategnit glavo (odtegnes za 90 stopinj in zategnes na deklariran moment). Lahko da bo nazaj stisnalo in bos mel mir do menjave. Drugace pa je tole pri teh masinah kar hiba, gre kar pri dostih dihtunga na glavi oz. zacne spuscat :? .
melonca'r

privatnik napisal/-a:Ce si ziher da je med glavo in blokom lahko probas zategnit glavo (odtegnes za 90 stopinj in zategnes na deklariran moment). Lahko da bo nazaj stisnalo in bos mel mir do menjave. Drugace pa je tole pri teh masinah kar hiba, gre kar pri dostih dihtunga na glavi oz. zacne spuscat :? .
Nimam monemt kluca.. ..ocitno bom mogu na pamet to naredit oz se do mehanika zapeljat :roll:
Zaklenjeno