Renault Megane RS IV 2017

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
Golddevvil

Re: Renault Megane RS IV 2017

Odgovor Napisal/-a Golddevvil »

KeyExtreme napisal/-a:Noro lep mi je. Torej ima EDC in ročni menjalnik v ponudbi ce sem prav razbral?

U PM, jaz pa še kar iščem kaj bi mi bilo na tem avtu tok všeč (da nau pomote, poleg modre rakete furam Megana IV karavana in avto je odličen, ampak je namenjen family time-u).....to več ni taprav RS, pa rečte kar hočte....

Nekako se mi zdi da sta oba avta MK3 (Clio, Megane) zaključila tisto pravo RS poslanstvo v vseh pogledih....
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Golddevvil napisal/-a:.....to več ni taprav RS, pa rečte kar hočte....

Nekako se mi zdi da sta oba avta MK3 (Clio, Megane) zaključila tisto pravo RS poslanstvo v vseh pogledih....
Men se čisto dopade, pa rečte kukr čte! :lol:

Pri Cliu se pa strinjam, da so pri mk4 zavili dosti drugam. Ampak jebiga, saj tudi Golf 1-3 so bili natoralci, potem je bil pa mk4 turbo, pa še rdečo črto na maski je izgubil vmes. :lol:
Megani so bili pa še vsi turbaki, ne razumem kaj točno te moti? Dizajn? Stvar okusa. 4control? Ne sekirajte se, saj bo crknilo pa se ga bo zablokiralo. :lol: Samo ne potem jamrati, da se ne drži več tako dobro. Čeprav me ne bi presenetilo, da bi folk na forumih pametoval, da je potem bolj predvidljiv. :mrgreen:
Uporabniški avatar
a_sist
Moderator
Kraj: NM-Tolmin

Odgovor Napisal/-a a_sist »

Matr je lep. Ljudi moti 5 vrat, men je to super. Ko padejo cene rabljenih na 20k, bo moj. Cup, avtomatik!
Squealing tire is a happy tire :)
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Avto ni nič posebnega.

Poslano z mojega SM-G930F z uporabo Tapatalk
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Ok.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
HrCk
Kraj: Šentjernej

Odgovor Napisal/-a HrCk »

Avto mi je všeč! Ampak volan bi lahko tut malce bolj atraktivno izgledal ne pa da zgleda (vsaj meni) kot volan iz tistih otorških avtomobilčkov, ko si imel za trobo račko nasajeno..
Pa osebno bi si želel stevec na kazalce.
Uporabniški avatar
mbajec3
Kraj: Postojna

Odgovor Napisal/-a mbajec3 »

Tud meni nic posebnega. osebno mi je 3ka zgledala velik bul "športna". kar se tiče pa armaturke in volana pa itak bolj revščina... use nekaj škatlasto...
Uporabniški avatar
Golddevvil

Symon napisal/-a:
Golddevvil napisal/-a:.....to več ni taprav RS, pa rečte kar hočte....

Men se čisto dopade, pa rečte kukr čte! :lol:

Pri Cliu se pa strinjam, da so pri mk4 zavili dosti drugam. Ampak jebiga, saj tudi Golf 1-3 so bili natoralci, potem je bil pa mk4 turbo, pa še rdečo črto na maski je izgubil vmes. :lol:
Megani so bili pa še vsi turbaki, ne razumem kaj točno te moti? Dizajn? Stvar okusa. 4control? Ne sekirajte se, saj bo crknilo pa se ga bo zablokiralo. :lol: Samo ne potem jamrati, da se ne drži več tako dobro. Čeprav me ne bi presenetilo, da bi folk na forumih pametoval, da je potem bolj predvidljiv. :mrgreen:

Mah sej me ne motijo TURBAKI in downsizing, ampak avto, kot napisano en post zgoraj, ne deluje več športno......ok, mogoče bi se moral izraziti kako drugače: brutalno, napihnjeno....ne vem točno...

mogoče tale smešna prispodoba: kot bi šel z bizona na vola.....(vol je pol manjši, okretnejši,lažji, manj poje, hitreje teče.............), ampak ko pa pogledaš obadva naenkrat, je bizona enkrat več skupi in če bi biu kauboj na rodeu, bi si izbral bizona........... :onfire:
Uporabniški avatar
skopusnik

Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Golddevvil

to je to ja......ok pustmo zadnji spojler pa sprednji lip, ampak to je to (bizon)
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

če že primerjaš, tole je bolj teliček :mrgreen:
zadaj se ga po luknjh na odbijaču loči od navadnega megana, spredaj in od strani je pa isti kot vsi.
notranjost je tudi čisto divja, celo rs značko ima na volanu, noro. sedeži so grdi, videti je kot da je nekdo kupil univerzalne prevleke v šparu in jih navlekel čez, ampak to smo videli že v GTju tako da nič novega.

neakaj me mede, isti ljudje trdijo da megane je brezvezen in ne izgleda dovolj športno, civic je pa baje preveč "špotren", kaj zdaj?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Golddevvil

seveda da je isti Šus, sej je isti avto, ampak poglej razširitve blatnikov in pragov ter reže za prvimi gumami....hauba mi je top z luknjo.....jst govorim o tem in men je to všeč

notranjosti nism vidu, ampak u specialkah je notranjsot ponavd bl grda k lepa

Bo treba nek hybrid med Civicom in Meganom najdt......pa valjda ne tega:heheheh

http://www.autoexpress.co.uk/hyundai/i3 ... -frankfurt" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
skopusnik

Ne se kregat k en govori od TCR dirkalniku, drugi pa o RS.
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

Golddevvil napisal/-a:seveda da je isti Šus, sej je isti avto, ampak poglej razširitve blatnikov in pragov ter reže za prvimi gumami....hauba mi je top z luknjo.....jst govorim o tem in men je to všeč

notranjosti nism vidu, ampak u specialkah je notranjsot ponavd bl grda k lepa

Bo treba nek hybrid med Civicom in Meganom najdt......pa valjda ne tega:heheheh

http://www.autoexpress.co.uk/hyundai/i3 ... -frankfurt" onclick="window.open(this.href);return false;
ma skopušnik prav, komentiral sem tvoj prejšnji post, pardonček za zmedo
dirkalni mi je všeč, tudi avionsko krilo zadaj 8)
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Sami klobasicarji... Je ze gdo videl avto v zivo? NE? Se mi je zdelo... Se grem stavit da mu slike delajo krivico, avto je poln novosti za dober vtis. Za tiste ki ne opazite, avto je posirjen, novi odbijaci, difuzor, spojler, zracniki, pragovi, platisca... Skratka cel komplet kar si lahko zamislis. Ni dovolj za vas? Izvolite kupit hondo ali golfa, tisto izgleda cudovito.

Da je vozilo izgubilo svoje poslanstvo? Ta je pa dobra, avto je v osnovi ze od nastanka enak. Konec debate, prvi RS je imel na voljo 3 ali 5 vrat, drugi samo tri, ta pa je pac samo 5 - vratni. To je pa edina prava razlika med njimi, z drugimi besedami isto sranje drugo pakovanje ;). Pustimo to da je vsak malce bolj doteran - logicno... Bistvo renault sporta je vedno bil uporaben in dosegljiv hiter avto in ne neki brezkompromisni bolidi za polne riti. Pomislite prva sportnika tega tipa sta bila Renault 8 in 12 gordini - limuzini za sportnega oceta, ki je z enim avtom lahko sel v sluzbo, trgovino, na dopust ali pa sem in tja namazal kaksnega bavarca. Da ne govorimo o tem kako je lahko brez problema odpeljal kaksen rally... Idealno in ta tradicija ostaja...

Glede 4control je pa tako... Ze na fejsu mi kravzljajo zivce razni haterji v smislu "uau kaj so Renojevi inzinirji pogruntali, to je naprimer honda ipd uporabljala ze desetletja nazaj"... Ja res je, ampak kako uspesni so bili ti dizajni? Mislim da ne rabim posebaj razlagat... Pri renaultu so pa vzeli neuspeli projekt v svoje roke in napravili uspesnico. Kaksno uspesnico boste rekli? Tako da po cca desetih letih od prve lagune coupe 4control tak sistem uporabljajo prakticno vsi, od bmw do porsche. Ocitno je zadeva res brezveze ja...

Lp
Odgovori