Razvoj mojga cliota (last picture)
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
No vglavnem delal sem cel vikend, na veliko noc do 4-ih zjutraj!
Takole je zgledalo (sem mel se nekaj luci), pa za vlect kable sem mel enga pomocnika, ki ni vedel kaj naj dela, pa je mal okol prsu
dokaz:

pol zjutraj je pa tole nastalo

sprednji konec je priblizno koncan
Pridejo se ene malenkosti ki jih mam ze doma, ampak vse ob svojem casu
Slike so bol boge, ko bo cas pa vreme bom naredu en foto session

Slike notranjosti pa jutr, se mi dons ne da vec.
Zdej pa lahk
kokr hocete.
Takole je zgledalo (sem mel se nekaj luci), pa za vlect kable sem mel enga pomocnika, ki ni vedel kaj naj dela, pa je mal okol prsu
dokaz:

pol zjutraj je pa tole nastalo

sprednji konec je priblizno koncan
Pridejo se ene malenkosti ki jih mam ze doma, ampak vse ob svojem casu

Slike notranjosti pa jutr, se mi dons ne da vec.
Zdej pa lahk

- killah bee
- killah bee
sem jih ze mel v roki da jih kupim one male Race look, pa bi blo treba adapterje pa spegu skup zakitat, pa nisem mel casa, pa sem zaenkrat pocakal. Sej to se zdalec ni koncan projektkillah bee napisal/-a:Aja, se neki. Res bi mu pasal kaki drugi stranski spegli, ker zdaj pa res izstopajo

ni kej pluvat..legionar napisal/-a:![]()
![]()
![]()
bravo majster
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
uuu zdj te bom skritiziru...
felge probi vsaj pomerit kake druge gor ker tole je podn kar mas gor, pa mrezce probi eloksirat dat v crno, bi pomoje velik leps izpadl.
pa ce se kirmu lub photoshopat, tablco cist do roba gor, pa sredinsko lukno enak veliko kot sta ostale 2 pa vse v crnih mrezcah...mislim da bi blo velik bols.
god damn, 5 doors
felge probi vsaj pomerit kake druge gor ker tole je podn kar mas gor, pa mrezce probi eloksirat dat v crno, bi pomoje velik leps izpadl.
pa ce se kirmu lub photoshopat, tablco cist do roba gor, pa sredinsko lukno enak veliko kot sta ostale 2 pa vse v crnih mrezcah...mislim da bi blo velik bols.
god damn, 5 doors

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Vse to je se v planu, crne mrezce, pa druge felgne, pa se marsikaj drugega je treba porihtat, sam sem zdej zmetal skup ker se bi rad vsaj mal vozu z avtom, ker grem cez en mesec cez luzo pa bo avto itak stal, pa na zimo spet nadaljujemo z predelavo. Drugo sezono pa ce mi se bo do tega, bo pa mogoce ze nared za kak show.croma_man napisal/-a:uuu zdj te bom skritiziru...
god damn, 5 doors

norc..dobesedno
ne maram zobkov,feltne so premale(vse al pa nc extrema),mrezice dej v crno(pridejo bolj do izraza),nabavi si bele zmigavce,pragi ne pasejo k celotni podobi bodykita..hmm..to bi ble kritike,pohval bo pa se prevec tko da se bom vzdrzal
care,dobro delas 
lp
edit:si me prehitu z odgovorom kromi
ne maram zobkov,feltne so premale(vse al pa nc extrema),mrezice dej v crno(pridejo bolj do izraza),nabavi si bele zmigavce,pragi ne pasejo k celotni podobi bodykita..hmm..to bi ble kritike,pohval bo pa se prevec tko da se bom vzdrzal
lp
edit:si me prehitu z odgovorom kromi
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi