Evo en update se je zgodil in sicer uporabnik ridder mi je spoliral sprednje luči, ker meni prej ni uspelo in se je vrnila meglica tokrat pa držijo. Trenutno je od tega 2 dni ampak upam da bo tako ostalo tudi naprej.
Pa še fotke spoliranih: (nažalost nimam stanja prej..)
No, clio je bil danes deležen temnenja stekel. Temnil sem pri Komparetu v Mengšu, temnjeno pa je maksimalno.
Pa še 2 fotki. Več pa ko izhlapi še tista voda izpod folije
Kolk % pa je tole temnjeno? Sem bil pa ravno včeraj pri komparetu oz. dacom (za mat črno streho), pa me je prepričeval, naj jih dam temnit, in mi je o treh različnih prepustnostih govoru.
Aja, kul, sj je faca.
Js mam tisto najbolj temno varjanto kar jo lahko da gor, kok pa je propustnost bom pa jutri na papirjih pogledal, morm jutr letet še na homologacijo.
Sem pa najprej mislil dat stranske manj pa sem se kr za temno odloču in mi ni žal.
Evo pa je prišel še en update ki sem ga odlašal kar nekaj časa in sedaj mi je uspelo, in sicer streha polimana v stilu šahovnice. Najprej sem mislil da ne bo vredu izpadlo ampak mislim da je končni izdelek super
PS: Na fotkah se vidi da tam kjer je antena manjka en bel kvadratek, pride tudi tam!