Lp
R19 16V l.1994 by Crvenka:D :D--Dalli Str 17 slika:D
Poklic/posl mail ce majo za ventilarco a ne?Dalli napisal/-a:http://www.olef-sp.si/KAYABA.htm a se kle kj obnese za 19 16v k ni nibene oznake zravn![]()
Za konije pa mislim da mi je reku ko sm se za mojo bivso spraseval nekje v okolici 400-500 za vse 4, s tem da bi bli prednji nastavljivi po trdoti.
Sicer ti bom pa tako reku, ce bl umirjeno vozis pol kupi monroe/kayaba pa je mir, ne rabis koni-jev.
Če je ravno, ni zabavno.
to sem enkrat dobil odgovor ko sem iskal kaj bi bilo vredu za amortizerjeDalli napisal/-a:Kva pa u primerjavi plinski pa oljni kako je z dobo kere dl zdrzijo a je velik razlike? Drgac sm pa nameravou plinske uzet.
Lp
Oba amotrizerja ( ultra sr in gas-a-just) sta oba plinska amortizerja
Ultra SR je bolj sporten ( mal bolj trd) in je super za spredaj, Gas-a-just so enotubni plinski amortizerji ( kar naj bi bilo veliko boljse kot vec tubno)
So malce mehkejsi.
Taka "nastavitev" oz. uporaba amortizerjev je priporocljiva za veliko vecino avtomobilov za cestno uporabo ( tako "nastavitev" priporcajo tudi mojstri v rallyu..)
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Lepo lepo ..... pa po pamet cez ovinkeDalli napisal/-a:No takole, gume so ze na avtu, odpeljal prvih 100km tko da nemorm kj dost komentirat, se pa opaz seveda da so kot je ze Beam-X povedal, da so kr dost mehke. Jutr grem pa mal do Austrije cez Ljubelj tko da bomo vidl kasn bo odziv cez tiste ovinke. Slike cim preh![]()
![]()
Lp Dalli
RENAULT Sport

No takole za vikend su u Austrijo z novim gumam cez ljubelj, gume se odzivajo tko kot sm pricakovou res sm prezadovoljen, tko da jih priporocam ce jih kdo misl uzet
No se par slikc

Pa se nove Speedlinke za mal vecja vozila

Pa se mal za nase ucke, slike so slikane s tel. tko da niso nevem kva

Pa se en update na mojmu avtocku

No to bi blo to
Lp Dalli
No se par slikc

Pa se nove Speedlinke za mal vecja vozila

Pa se mal za nase ucke, slike so slikane s tel. tko da niso nevem kva

Pa se en update na mojmu avtocku

No to bi blo to
Lp Dalli
RENAULT 19 16V

kaj pa mas ti zaeno dimezijo? 195/45/15?nightmare napisal/-a:Posteno zgledajo.Ce pa se opravljajo svojo vlogo res tko kot je treba pa se tolk bols.
Upam da hmal zves ceno za mojo dimenzijo.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
V tej dimenziji ni tega profila. Je samo PXT-1R ce te zanima.nightmare napisal/-a: 195/45/16
Jaz jih imam na avtu pa sm kr zadovoljen z njimi. Da se kr lepo z njimi pelat.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
lej tuki poglej pod dimenzije, sicer res ni 195 45 16 not.
http://toyotires.com/tire/pattern/proxes-r1r
http://toyotires.com/tire/pattern/proxes-r1r

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije