Če je res ornk zabasana potem tud obračanje cevk ne bo pomagalo....men to pri jeepu očinkuje.....ko začne pihat hladno (ne več mlačno) cevi obrnem in je toplo pol leta....
Renault 21 GTS '91 ... nevada
kje pa je na rudniku špan?oorosh napisal/-a:To si peljal k Španu na Brezovico ali k Španu na Rudnik (oz. Barje)?
ko sem prejšnjič gledal cene so recimo na petrolu računali 35€ (s tem da se ti gre še s tvojim avtom 200 po avtocesti gonit iz čistega vaselja, brez da bi vprašal) pri španu pa okrog 37Ja špan ma kr divje cene. Je mene tud na rit vrglo ko sem optiko delal...
potem pa zberi kaj ti je bolj pri srcu
itak da mi dela termostat, brez da bi to delalo se niti nebi vozil okrogpa teb dela termostat v avtu?
ena prvih stvari ki sem jih menjal ko sem avto rihtal
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
V mislih sem imel tega Spana, meni je mehanik dve leti nazaj tja peljal avto na optiko, cena je bila okrog 30€, pa še po 2000 km sem prišel na kontrolo in so mi jo naredili gratis (sem pa seveda shranil račun).
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
vseeno kakšen je, greš u bauhaus, mavrico.....kamorkoli pa kupiš
avto sem peljal k majstru da mi poservisera in nastavi uplinjač, to je naredil neverjetno hitro....
potem so pa problemi prišli, najprej mu meritev plinov ni bila všeč, potem je ugotovil da pušča tesnilo na kolektorju, zdaj je pa menda še kolektor počen
btw
zadnjič se mi je cel zgornji del uplinjača odšraufal, če ga nebi držala gor cev za zrak bi stran padel
pa je avto še kar delal, edino na avtocesti je nekaj cukalo, pa sekalo kot hudič pod haubo in iz izpuha
en teden sem se tako kolcajoče okrog vozil, potem pa nekaj slučajno bezam po mašini in vidim kaj ga meče

avto sem peljal k majstru da mi poservisera in nastavi uplinjač, to je naredil neverjetno hitro....
potem so pa problemi prišli, najprej mu meritev plinov ni bila všeč, potem je ugotovil da pušča tesnilo na kolektorju, zdaj je pa menda še kolektor počen
btw
zadnjič se mi je cel zgornji del uplinjača odšraufal, če ga nebi držala gor cev za zrak bi stran padel
pa je avto še kar delal, edino na avtocesti je nekaj cukalo, pa sekalo kot hudič pod haubo in iz izpuha
en teden sem se tako kolcajoče okrog vozil, potem pa nekaj slučajno bezam po mašini in vidim kaj ga meče
ne, bolj tako je bilo slišat, kot bi pasje bombice prižgal
uplinjač je baje zrihtan, zgleda res kot nov:

prej je bilo vse črno

avto je bolj živahen, razen v nižjih obratih kjer je manj, drugače je bolj

pa poraba je nakam hudejša
ampak(vedno mora biti ampak ), še vedno zaug ne dela kot bi moral
+ prosti tek zleze nekam na 1300rpm, po tem ko ga malo bolj pritisnem (včasih pa kar tako za hec) in tam ostane
razno:
malo sem svečke menjal, predvsem ker me je zanimalo kakšne barve so stare (bile so ravno prave, začuda), pa ker sem ravno te ven bezal sem šel iskat sveže, ki jih btw nikjer nimajo, na koncu sem jih dobil pri I.S.T. , v teh drugih trgovinah pa ne
so pa denso, če koga zanima, najbrž ne
potem sem šel namontirat cev, ki vleče topel zrak do filtra, ker je staro muca papala, enkrat ko je bila lačna
paše krasno, samo nekam bolj kartonasta je kot prejšnja, in zdaj nekam po zažganem diši pod haubo
upam da se ne bo vse skupaj upepelilo

ko sem to nameščal, sem očitno pregrdo pogledal cev za vodo ki gre nad njo, pa se mi je poscala na roko

da bi bile stvari bolj zanimive je na eni strani fi 25 na drugi pa 20
sem našel eno takih lukenj v garaži, ampak je kriva v vse napačne smeri
potem sem staro odžagal za par cm pa jo nabil nazaj, da bo lahko čez en teden spet spustila
mogoče bo pa pogasila spodnjo cev ko se bo užgala
uplinjač je baje zrihtan, zgleda res kot nov:

prej je bilo vse črno

avto je bolj živahen, razen v nižjih obratih kjer je manj, drugače je bolj
pa poraba je nakam hudejša
ampak(vedno mora biti ampak ), še vedno zaug ne dela kot bi moral
+ prosti tek zleze nekam na 1300rpm, po tem ko ga malo bolj pritisnem (včasih pa kar tako za hec) in tam ostane
razno:
malo sem svečke menjal, predvsem ker me je zanimalo kakšne barve so stare (bile so ravno prave, začuda), pa ker sem ravno te ven bezal sem šel iskat sveže, ki jih btw nikjer nimajo, na koncu sem jih dobil pri I.S.T. , v teh drugih trgovinah pa ne
so pa denso, če koga zanima, najbrž ne
potem sem šel namontirat cev, ki vleče topel zrak do filtra, ker je staro muca papala, enkrat ko je bila lačna
paše krasno, samo nekam bolj kartonasta je kot prejšnja, in zdaj nekam po zažganem diši pod haubo
upam da se ne bo vse skupaj upepelilo

ko sem to nameščal, sem očitno pregrdo pogledal cev za vodo ki gre nad njo, pa se mi je poscala na roko

da bi bile stvari bolj zanimive je na eni strani fi 25 na drugi pa 20
sem našel eno takih lukenj v garaži, ampak je kriva v vse napačne smeri
potem sem staro odžagal za par cm pa jo nabil nazaj, da bo lahko čez en teden spet spustila
mogoče bo pa pogasila spodnjo cev ko se bo užgala