Projekt BOLJ NOVO: R5 1.8 16V (izboljsana oprema)
res ti vn mece
pod kaksnimi pogoji pa
k je mrzu se tezko zasalta v drugo, pol pa vcasih k je v drugi pa spustim gas vn vrze, al pa v kriziscu, k se pelem z drugo tud vcasih vn vrze, pa k ga zahodm do konca, pa dam v drugo pol vn vrze
morem v teh primerih salthebl drzat, mau je neugodno, sam bomo tud to zrihtal
morjo bit vilce (vilica za drugo) zgonene, bomo pol enkrat k bo CliYo II pr voli, pa k bom jest meu cajt tud to porihtal
pod kaksnimi pogoji pa
k je mrzu se tezko zasalta v drugo, pol pa vcasih k je v drugi pa spustim gas vn vrze, al pa v kriziscu, k se pelem z drugo tud vcasih vn vrze, pa k ga zahodm do konca, pa dam v drugo pol vn vrze
morem v teh primerih salthebl drzat, mau je neugodno, sam bomo tud to zrihtal
morjo bit vilce (vilica za drugo) zgonene, bomo pol enkrat k bo CliYo II pr voli, pa k bom jest meu cajt tud to porihtal
Jap ce ti mece iz druge pol je najverjetneje vilca, ceprav se je meni isto dogajalo ko se mi je drog menjalnika rahlo zaletaval v most in zgleda ni cist dobro sedu v drugo, pol sem drog mal zvil na roko tako da se ne zaletava vec in od takrat je ok, ne mece ven, edino kar je je da ko je hladen vcasih (zlo redko) zaskrta ko dam iz 1 v 2 ampak samo ko je hladen.
tocno tako, zaskrta, ko je hladen, morem z obcutkom (mau pocakat)presaltat v drugoprivatnik napisal/-a:... edino kar je je da ko je hladen vcasih (zlo redko) zaskrta ko dam iz 1 v 2 ampak samo ko je hladen.
sej mi smo ze premikal drog menjalnika, bomo pa probal se en fedr dat, k pride pr R5 prpet na poden avta in na menjalno rocico
no tako, po enmu mescu pavze, se bom jutr spet lotu delat nekej za duso-moje petke
sej nekej je blo tud u tem casu narejenga, ampak skor vec skode kot koristi
nov auspuh, tle se ne vem kaj bo za naprej, bo treba se mau eksperimentirat, ker avto ne dela najbols
na avtu so nove gume, k sm jih su danes homologirat, na LPP-ju niso nc kompliciral, prav nasprotno, bili so zelo prijazni
torej jutr se pa lotm notranjosti, da se bom vsaj spodobno in udobno pelou
pol pa pride na vrsto styling, pa motor postimat do konca,...
sej nekej je blo tud u tem casu narejenga, ampak skor vec skode kot koristi
nov auspuh, tle se ne vem kaj bo za naprej, bo treba se mau eksperimentirat, ker avto ne dela najbols
na avtu so nove gume, k sm jih su danes homologirat, na LPP-ju niso nc kompliciral, prav nasprotno, bili so zelo prijazni
torej jutr se pa lotm notranjosti, da se bom vsaj spodobno in udobno pelou
po kr nekaj tezavah s temi konzolami (predvsem v fazi barvanja), so koncno fertik
tole je sredinska konzola-predelana od Fiat Unota

ima kr nekej prednost v primerjavi s prejsnjo postavitvijo; tekst na radiu je lepo viden, tud stikala so zelo dostopna..., pa se lepa je
tenks to robi1000 (ma res lepo 16 ventilarco) sm ucerej kupu tud bele stevce, ki bojo nadomestili zdejsnje oranzne

zdej morem kupit se bele ledice, ki bojo namontirane za osvetlitev stevcev
konzola okrog stevcev pa caka na vgradnjo

tole je sredinska konzola-predelana od Fiat Unota

ima kr nekej prednost v primerjavi s prejsnjo postavitvijo; tekst na radiu je lepo viden, tud stikala so zelo dostopna..., pa se lepa je
tenks to robi1000 (ma res lepo 16 ventilarco) sm ucerej kupu tud bele stevce, ki bojo nadomestili zdejsnje oranzne

zdej morem kupit se bele ledice, ki bojo namontirane za osvetlitev stevcev
konzola okrog stevcev pa caka na vgradnjo