Operacija: "TURBO"...
Re: Operacija: "TURBO"...
vezice so bile tudi meni všeč, samo selotejp je začel popuščati 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Original ne dobis vec al je predraga? Jest sem mel tud probleme z iskanjem druge hladilne in se ta zdej ne pase 100% kot bi mogla, ni prava krivina 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
po katalogu je to prava cev za ta avto, še celo od gatesa je
na renault se ne hodi spraševat za cevi, najbrž bi jo dobil, ampak če bi hotel drage, lahko kupim komplet silikonskih za 200€, kar jih najbrž tudi bom, do takrat pa bo tale kar v redu
na renault se ne hodi spraševat za cevi, najbrž bi jo dobil, ampak če bi hotel drage, lahko kupim komplet silikonskih za 200€, kar jih najbrž tudi bom, do takrat pa bo tale kar v redu
Jest sm mel problem ker avto nima izmenjevalca voda/olje in original ne dobiš več, tud ponaredkov bolj malo. Na koncu sem najdu eno za 13€ ki je pasala nikakvo. Sem kupil še eno, mal predelal in upam da ne bo kakšnih problemov.
Bi pa raj odkartou tistih 60€ ki je bla včasih pa bi bil ziher da je tko k more bit...
Eno drugo k sm jo menjal sem bil ziher da je ne bo, al pa bo draga, na koncu okol 20€. Se kar splača prvo na Renault vprašat za tele stvari
Bi pa raj odkartou tistih 60€ ki je bla včasih pa bi bil ziher da je tko k more bit...
Eno drugo k sm jo menjal sem bil ziher da je ne bo, al pa bo draga, na koncu okol 20€. Se kar splača prvo na Renault vprašat za tele stvari
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
jaz sem dal za eno 6mm koleno vse skupaj dolgo manj kot 10cm 25€, to se mi ne zdi ravno ugodno, zato tam ne sprašujem
Ma te cevi imajo smešne cene, nikoli ne veš... Skoraj meterska za audija je bla 40€, za istega audija pa en drugi kos, niti ne 15cm, 100+€ 
točno takoDrejchi napisal/-a:Ah, brez veze. Una Macgyver cev je bila tako "strokovno" popravljena, da bi sigurno držala še leta, pa še ful seksi je bila z rdečimi vezicami
malo denarja, malo muzike
older...but not wiserbam88 napisal/-a:haha ja smo dojel
a...naš kolega Tomo Vinkovič 
avto sem s par mukami dobil iz garaže in ga malo peljal na sprehod, vodne cevi se lepo obnašajo, tiste za zrak pa malo manj
kar naprej mi dol pada cev, ki gre iz drugega intercoolerja na intake, že par let je gor brez problemov, zadnjih nekaj mesecev pa kakor da je prekratka, pogledal sem če se je motor kam premaknil pa se ni, most je tam kjer je bil, vezna tudi, intercooler tudi, tako da mi ni nič jasno
pribil sem jo z močnejšimi objemkami pa še vedno skoči dol in to postaja malce nadležno
par slik iz mangartskega sedla

kar naprej mi dol pada cev, ki gre iz drugega intercoolerja na intake, že par let je gor brez problemov, zadnjih nekaj mesecev pa kakor da je prekratka, pogledal sem če se je motor kam premaknil pa se ni, most je tam kjer je bil, vezna tudi, intercooler tudi, tako da mi ni nič jasno
pribil sem jo z močnejšimi objemkami pa še vedno skoči dol in to postaja malce nadležno
par slik iz mangartskega sedla

že imam take, inox, vijak za vola zategnit, ni da ni,

najprej sem imel malo prevelike potem sem pa manjše nabavil da lahko še bolj zategnem, pa se še vedno sname
kje si jih dobil za to ceno?

najprej sem imel malo prevelike potem sem pa manjše nabavil da lahko še bolj zategnem, pa se še vedno sname
kje si jih dobil za to ceno?
kaj pa če bi povečaj obseg cevi na sesalnem kolektorju? Z nevem, kakšnim trakom in bi potem cev bol na tesno šla gor, pa tako mogoče bolj držala...
ne, ni težava v premeru cevi ta je pravi, ampak v dolžini, ker je kak centimeter prekratka da bi udobno sedela tam kjer mora jo moram našponat nazaj/naprej in zategniti objemko...
to je tista modra na sliki spodaj levo

in ker motor in intercooler migata vsak po svoje se to potem sname, res ne vem zakaj je to kar naenkrat problem ker je prej sedela tam 2 leti in ni šla nikamor
to je tista modra na sliki spodaj levo

in ker motor in intercooler migata vsak po svoje se to potem sname, res ne vem zakaj je to kar naenkrat problem ker je prej sedela tam 2 leti in ni šla nikamor