filmi+smesnice+razno... Nadaljevanje!!!
si razlagu neki ja, kako je bla una ravnina zate v amg-ju en hud ovinkgagi'd hype napisal/-a:Zadnjič sm se vozu z kolegom, ki ma pa CLS 63 AMG (motor je mnda isti)...
Bolano![]()
![]()
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Bam, mal delaš iz muhe slona (al kako se že reče
). Kot prvo, ko je bil ta avto predelan v rally dirkalnik, zagotovo še ni bil legenda. Vsaj če mene vprašaš nov, ali mogoče 5 let star avto ni legenda. Tako kot zaenkrat niso razni RSi, WRX, evo...
Pa tud drgač to ni neke krize. Če je kriza s cajtom je lah tak avto v dveh tednih, če ne prej kot nov.
Pa tud drgač to ni neke krize. Če je kriza s cajtom je lah tak avto v dveh tednih, če ne prej kot nov.
okužen z Rallyus virusom
v temo kupim sem oddal oglas da kupujem bombo za plin co2 10kg po slovensko jeklenko za plin za varjenje...
in od uporabnika ales31 dobim sporočilo citiram "prijavil sem te na policijo zaradi bombe" uglavne zadnje čase opažam da se na forumu rez najdejo nekateri ljudje z nič pameti v glavi... nočem se nič kregati ampak a se da takie uporabnike po nekaj opozorilih blokirati ali kaj takšnega
ker se nemorem nehati smejati ko strelajo take buče
Lp!
in od uporabnika ales31 dobim sporočilo citiram "prijavil sem te na policijo zaradi bombe" uglavne zadnje čase opažam da se na forumu rez najdejo nekateri ljudje z nič pameti v glavi... nočem se nič kregati ampak a se da takie uporabnike po nekaj opozorilih blokirati ali kaj takšnega
Lp!
Meni je tudi že pošiljal raznorazne neumnosti ko sem dal oglas da kupujem adapter. Drugač ta je bil včasih ales30, zdej je očitno leto starejši.biste napisal/-a:v temo kupim sem oddal oglas da kupujem bombo za plin co2 10kg po slovensko jeklenko za plin za varjenje...
in od uporabnika ales31 dobim sporočilo citiram "prijavil sem te na policijo zaradi bombe" uglavne zadnje čase opažam da se na forumu rez najdejo nekateri ljudje z nič pameti v glavi... nočem se nič kregati ampak a se da takie uporabnike po nekaj opozorilih blokirati ali kaj takšnegaker se nemorem nehati smejati ko strelajo take buče
![]()
Lp!
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
jeb.. ti slyck gume 
http://www.youtube.com/watch?v=wGYBpq17 ... ure=fvwrel
verjetno niso dobro šraufov zategnili
http://www.youtube.com/watch?v=wGYBpq17 ... ure=fvwrel
verjetno niso dobro šraufov zategnili