Renault Megane IV 2016
Re: Renault Megane IV 2016
Nč posebnga ne boš vidu 

The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Avstrijske cene so to. SLO bodo cca. 2000-3000 eur nižje + seveda popust.simke13 napisal/-a:Dobro so jih našponal
Nisem prepričan... Kadjar ima v SLO in A enako ceno in opremo... Popustov pa tudi ni nekih blaznih kot smo jih vajeni pri odhajajočih modelih...B1 16v napisal/-a:Avstrijske cene so to. SLO bodo cca. 2000-3000 eur nižje + seveda popust.simke13 napisal/-a:Dobro so jih našponal
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Cena osnovnega kadjar bencinarja je 21490. Trenutno se dobi 1500 popusta. Govorim za AT.
Pri nas je 19990 - cca. 2000 EUR popusta. Razlika torej 2000 EUR.
Pri nas je 19990 - cca. 2000 EUR popusta. Razlika torej 2000 EUR.
Danes zjutraj sem se na hitro ustavil pri Malgaju so ravno megana peljali iz delavnice v tist pokrit "šotor" kjer imajo parkirane avte. Saj v živo dobro izgleda, všeč mi je, da je zadaj stari logo Renault sport in ne novejši RS. Je pa mal smešno ker se dim kadi samo iz ene cevi 
Saj ni RS da bi imel ta logo. Je le GT line Renault sport.toto46 napisal/-a:Danes zjutraj sem se na hitro ustavil pri Malgaju so ravno megana peljali iz delavnice v tist pokrit "šotor" kjer imajo parkirane avte. Saj v živo dobro izgleda, všeč mi je, da je zadaj stari logo Renault sport in ne novejši RS. Je pa mal smešno ker se dim kadi samo iz ene cevi
RenaultSport
Ni GT line ampak GT. Je pa logo res povsem drugačen, prej je bil GT-line ali GT - Renault sport (GT-Renault sport je bil ista oblika kot R.S. Renault Sport), sedaj pa je na eni strani Renault Sport in na drugi GT.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Tako jeskopusnik napisal/-a:Ni GT line ampak GT. Je pa logo res povsem drugačen, prej je bil GT-line ali GT - Renault sport (GT-Renault sport je bil ista oblika kot R.S. Renault Sport), sedaj pa je na eni strani Renault Sport in na drugi GT.
RenaultSport
- Sport Driver
Kdo ve če se ga da videti od zunaj?
Pojdi na Malgaj na Viču pa ga boš videl
- Sport Driver
No ja sej tega sem mislil ja, kuldvihtelic napisal/-a:Pojdi na Malgaj na Viču pa ga boš videl
Wtf? A to je pri nas?