Malgajeva polnilnica je 22kWh. Pusti ti njih, njihovo poznavanje el. vozil, ki jih prodajajo in vsega kar je s tem povezano ni ravno obširno [emoji57]
Sem pa zadnjič imel zanimivo izkušnjo. Sem šel polnit svoj avto. Nič lažjega sem si mislil in šel najprej na Kotnikovo, kjer je ena izmed vtičnic na polnilni postaji 22kWh. Postaja pa od Elektra Ljubljana, ki so daleč najbolj zanesljive, več o tem kasneje...
Pridem tja in Fluence ZE uporablja 22kW vtičnico. WTF?! Fluence ZE ne more sprejeti tolikšne moči, zakaj ni na drugi vtičnici (3,6kW) ali pa vsaj za vogalom na Slomškovi, kje je tudi Mennekes vtičnica, le da je zgolj 3,6kW?? Sem šel jaz za vogal pogledat in tam Avantcarjev Smart in Škoda Roomster. Ne Škoda ni na štrom, le parkiral je en pek tam kjer mu ni mesto. Aja, pa praznih parkingov k toče [emoji35]
Potem pogledam ChargJuice App in na Cigaletovi naj bi bila ena vtičnica frej. Mhm... Na enem parkingu Tesla, ki se je polnila, na drugem Smart, ki se ni. Oboje od Avantcarja. Tipčki svoje štrom avte zjutraj parkirajo na JAVNIH el. polnilnicah in tam pustijo cel dan. Đabe parking in štrom...
Ok, ni panike, grem na Miklošičevo. Ne, tam je bil BMW i3 in una pokveka iMjav al iON. Kakorkoli že... Ne en ne drug nista sposobna sprejeti toliko štroma, kot ga je na voljo (22kW) in zato po nepotrbnem zasedata polnilno postajo dlje, kot bi lahko. Pa itak sumim, da sta bila tam parkirana zgolj zato ker je to zopet đabe parking.
In tako sem zopet pogledal kam bi šel. Ajde, Malgaj. Bojda sta obe vtičnici frej. Ja, sta bili, ampak imajo Malgajevci tam kr ene avte parkirane. K*rc pa javna polnilna postaja.
Potem sem probal še TE-TOL, pa ni delovala in Hofer, ki tudi ni delovala. Oboje od Petrola. Pri Hoferju sem celo poklical "help line", a tisti, ki nekaj ve o ponilnicah je bil ravno na malici in so rekli, da me pokličejo nazaj. Ker nisem bil ravno pri volji čepeti na Hoferjevem parkingu u Fuđinama, sem odklopil in šel.
Na koncu sem se zatekel v CityPark, kjer sem naletel na tega indijanca.
S Petrola, oz. Etrela, ki jim (očitno) to rihta, so me potem klicali in se je ugotovilo, da je bila težava na njihovih strežnikih (zavračalo je kartico).