Clio 1.8 16V l.96 - By Spidojc
Po doooooooooooolgem času
Ja seveda se da zamenjat,pa niti ni tolk zajeban,jaz sem mislil da bo full več zajebancije...
No zadnje dni je bil kar lep vreme in sem zapeljal "dirkalnik" z garaže ter vsega skupaj odpeljal cca 300 km, stroj še vedno deluje približno tako kot je treba (trkam po lesu)
,sledi pa v prihajajočem mesecu redni servis to je pa to.
Ena slika od danes

cca 5xx ihahajev, ko bi si jih vsaj delila na pol
Ja seveda se da zamenjat,pa niti ni tolk zajeban,jaz sem mislil da bo full več zajebancije...
No zadnje dni je bil kar lep vreme in sem zapeljal "dirkalnik" z garaže ter vsega skupaj odpeljal cca 300 km, stroj še vedno deluje približno tako kot je treba (trkam po lesu)
Ena slika od danes

cca 5xx ihahajev, ko bi si jih vsaj delila na pol

A vohuniš za Sergejem?
Ja tale je, ja. Če pa še koga kaj več zanima lahko pa vse kaj je na avtu prebere tule: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4425877&show=1
Ma miže si bom edin kšno lukno zapomnu, se mi zdi da je dost novih.XiWang napisal/-a:ti lahko pa tale jezersk miže spelš a?še mal pa se bomo lah spet skp zapelal
Je zakon če ni prometa, ko se pa polovico poti cijazš za kšnmu nedeljskimu motoristom/avtomobilistom te pa vse mine, omejitev 90 folk pa 60 fura al pa še manjsunko napisal/-a:jezersko je zakon