A ti to resno? Stare ploščice na nove diske?Shusuglao napisal/-a:stare bom dal goriro napisal/-a:Kaj pa ploščice?
avto je šel medtem k mehaniku na menjavo jermenov
in popravilo kompresorja klime....spet
Operacija: "TURBO"...
Re: Operacija: "TURBO"...
nope. smeju se bo medtem ko jih bo nazaj gor dajaliro napisal/-a:A ti to resno? Stare ploščice na nove diske?Shusuglao napisal/-a:stare bom dal goriro napisal/-a:Kaj pa ploščice?
avto je šel medtem k mehaniku na menjavo jermenov
in popravilo kompresorja klime....spet

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Sej ploscice so skor nove
pa lepo jih brake-inas in je 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
ja itak da stare ploščice, so dober letnik
ne resno, 100€ sem dal zanje jih manj kot napol porabil in zdaj naj bi jih stran vrgel in šel kupit ene češke?
to bi bila res bolj žalostna montaža
ekola

ne resno, 100€ sem dal zanje jih manj kot napol porabil in zdaj naj bi jih stran vrgel in šel kupit ene češke?
to bi bila res bolj žalostna montaža
ekola

Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Kaj nisi še čeljusti dal štrihat če si že meu use narazen 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
pa ne da se mi, bom enkrat drugič
ne širi negativne energije 
ker zadnjič mehanik ni imel časa da bi peljal klimo napolnit, sem rekel da bom jaz, tralala in danes imam spet glavobol
klical Astilbo če imajo čas, so ga imeli pridem, tja iščemo ventilčke, jih najdemo na nekih odročnih mestih.... enega pod ekspanzijsko in drugega nekje pod turbino, ampak ups, niso hitre spojke ampak še stari za R12 sistem, wtf in a? kako, če je pa predelano na R134a?!
gospod Janez Parkej iz rakove jelše, kao strokovnjak, baraba in cigan vse v eni osebi, je rekl da mi je menjal ventile za nove, pa še vse ostalo za kar sem plačal lepih 500€ in zdaj tri leta kasneje ugotovim zakaj me rit peče
torej pri astilbi nimajo adapterjev na napravi za polnjenje, zato so poklicali enega gospoda na dolgi most ki se bavi s klimatiziranjem, on da ima adapterje grem tja. saj verjamem da jih ima samo na žalost jih ni hotel uporabit, on bi meni adapterje kar namontiral na avto, tako kot bi jih že majster Parkelj moral pa jih ni, ampak je raje samo zaračunal, pa še nekaj bi čistil en test tesnosti naredil, ter še nekaj čarovnij.
Sem bil kar navdušen dokler ni začel seštevati in seštevati ni ustavil pri 150€
halo? prosim lepo? je vazelin vračunan v ceno?
jaa adapterji so 50€, test tesnjenja 35€, malo olja malo plina pa smo tam
potem sem bil slabe volje in sem šel na ebay in ugotovil da so adapterji bolj 20€, drugega pa niti ne rabim
samo problem je ker bodo kitajci to nosili sem do jeseni
druga varianta je da najdem nekoga ki ima adapterje na napravi za polnit in jih celo hoče uporabit
swašta
klical Astilbo če imajo čas, so ga imeli pridem, tja iščemo ventilčke, jih najdemo na nekih odročnih mestih.... enega pod ekspanzijsko in drugega nekje pod turbino, ampak ups, niso hitre spojke ampak še stari za R12 sistem, wtf in a? kako, če je pa predelano na R134a?!
gospod Janez Parkej iz rakove jelše, kao strokovnjak, baraba in cigan vse v eni osebi, je rekl da mi je menjal ventile za nove, pa še vse ostalo za kar sem plačal lepih 500€ in zdaj tri leta kasneje ugotovim zakaj me rit peče
torej pri astilbi nimajo adapterjev na napravi za polnjenje, zato so poklicali enega gospoda na dolgi most ki se bavi s klimatiziranjem, on da ima adapterje grem tja. saj verjamem da jih ima samo na žalost jih ni hotel uporabit, on bi meni adapterje kar namontiral na avto, tako kot bi jih že majster Parkelj moral pa jih ni, ampak je raje samo zaračunal, pa še nekaj bi čistil en test tesnosti naredil, ter še nekaj čarovnij.
Sem bil kar navdušen dokler ni začel seštevati in seštevati ni ustavil pri 150€
halo? prosim lepo? je vazelin vračunan v ceno?
jaa adapterji so 50€, test tesnjenja 35€, malo olja malo plina pa smo tam
potem sem bil slabe volje in sem šel na ebay in ugotovil da so adapterji bolj 20€, drugega pa niti ne rabim
samo problem je ker bodo kitajci to nosili sem do jeseni
druga varianta je da najdem nekoga ki ima adapterje na napravi za polnit in jih celo hoče uporabit
swašta
to je open kriv ker je širil negativno energijo 

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Zdaj veš zakaj ni imel časa. Je sploh menjal kar je rekel?Shusuglao napisal/-a:ker zadnjič mehanik ni imel časa da bi peljal klimo napolnit
Tole sta pa dva različna mehanika. Ta, pri katerem je bil avto sedaj, ni tisti "vrag" (Parkelj) ki računa imaginarno opravljeno delo. 
BTW... kovček razstavil, zbrusil, polovico že pokital, druge (spodnje) ne mislim, se ne vidi. Kdaj lahko pridem?
BTW... kovček razstavil, zbrusil, polovico že pokital, druge (spodnje) ne mislim, se ne vidi. Kdaj lahko pridem?

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
točno tako, temu ki mi je delal servis zaupam, je že pred leti delal generalko in svoje delo opravil odlično ter seveda ugodnoDrejchi napisal/-a:Tole sta pa dva različna mehanika. Ta, pri katerem je bil avto sedaj, ni tisti "vrag" (Parkelj) ki računa imaginarno opravljeno delo.![]()
onega klima majstra sem pa na netu našel, pa še hvalili so ga, ker nisem imel pojma o teh predelavah sem šel k nejmu
če bi takrat vedel vse kar vem danes bi se zadeve lotil sam, pa bi bilo dobro narejeno, delalo bi, pa pol ceneje bi me prišlo
@drhouse
hvala za link bom preveril
@drejchi
en dan brez padavin rabiva, ker nimam strehe
opran s pervolom

menjal sem še olje in oljni filter, ter spustil oljne hlape iz posode, v nenem letu se jih nabere za par dobrih pljunkov, nekam malo ampak turbina na sesalnem delu ni več svinjska od olja tako da zgleda da učinkuje

menjal sem še olje in oljni filter, ter spustil oljne hlape iz posode, v nenem letu se jih nabere za par dobrih pljunkov, nekam malo ampak turbina na sesalnem delu ni več svinjska od olja tako da zgleda da učinkuje
klima napolnjena, ravno pravi čas, včeraj bi mi bilo že vroče
sem šel do Prebila, pa so pogledali če kaj ne pušča, na en hecen hačin, z gorilnikom in cevko in napolnili za 50€
pa ko smo ravno pri stvareh, ki jih je treba kar naprej popravljati, gume tresejo, ko so šle spomladi gor je bilo vse ok, kakih 14 dni, potem je treslo malo, nato vsakič bolj, sem mislil da zato ker sem jih enkrat pri zaviranju zradiral, pa sem dal zadnje naprej, no ta par se trese še bolj
moram še enkrat centrirat
kako se to lahko kar samo od sebe razštela? uteži so še vse gor
sem šel do Prebila, pa so pogledali če kaj ne pušča, na en hecen hačin, z gorilnikom in cevko in napolnili za 50€
pa ko smo ravno pri stvareh, ki jih je treba kar naprej popravljati, gume tresejo, ko so šle spomladi gor je bilo vse ok, kakih 14 dni, potem je treslo malo, nato vsakič bolj, sem mislil da zato ker sem jih enkrat pri zaviranju zradiral, pa sem dal zadnje naprej, no ta par se trese še bolj
moram še enkrat centrirat
kako se to lahko kar samo od sebe razštela? uteži so še vse gor

.jpg)