Cas pa nevem, ce bo drzal...
cas bo drzal samo ima avto drugo mapo pa drug IC.Pancho napisal/-a:Pa da se vidi, da je bil res na Ring-u....
Cas pa nevem, ce bo drzal...
lej, tale ma 270 konjevPancho napisal/-a:Se mi je zdelo cudno, da bi z 230km lahko dosegel tak cas napram R26, kljub temu, da je lazji in da je podvozje se bolj dodelano oz. namenjeno dirkaski rabi.
Tale hm mi je sumljiv, ceprav sem ga tudi jaz izdavil, ko sem vceraj prvic videl slike. Ampak, ko pomislim na ceste pri nas, se mi zdi ze clio prevec.
spremeni parametre, ja. pa intercooler vecji pa je. kupis box pa ga priklopis na avto pa potem original mapo posljes v RS Tuning. Potem ti pa oni posljejo ta hudo mapo. RS Tuning je ta prava stvar ker so testirali dve leti in niso kar tako. vse skupaj - box+mapa+IC cca. 1200eurkillah bee napisal/-a:Kako pa je z temi mapami? Samo parametre spremeni? Kdo to dela pri nas
Tale pocketrocket pa streladare01 napisal/-a:Jaz imam mape za Clia ...tako da jih lahko tebi damo ene pet v prtljaznikPocket_Rocket napisal/-a:killah, gres v knjigarno pa namest A5 kupis eno A4 mapoin jo das v prtljaznik. Lahko ti pa Dare da kasno mapo od ClioCUP, mu jih je dosti ostalo od predstavitev
Jaz pa Sokol jih imava. Mislim da jih je zrihtal iz Anglije. Za megana RS dalec najboljsi. http://www.itgairfilters.com/killah bee napisal/-a:Tale pocketrocket pa streladare01 napisal/-a:Jaz imam mape za Clia ...tako da jih lahko tebi damo ene pet v prtljaznikPocket_Rocket napisal/-a:killah, gres v knjigarno pa namest A5 kupis eno A4 mapoin jo das v prtljaznik. Lahko ti pa Dare da kasno mapo od ClioCUP, mu jih je dosti ostalo od predstavitev
![]()
Itg pravis. pri nas mislim, da jih noben ne dobavljaBi pa vzel enega