ja vsi hofri so isti janightmare napisal/-a:Sam svasta Hofer je pa cist ist k pr nas,se park plac je identicen.A so usi isti al kaj?
Aja,pragove dej dol
drgac pa ke mate v veleju hofer ?
aja sj res tm zad... zravn omv?
as kje zravn ti tm doma ?
Sem enakega mnenja, tako da o dolpotegu ne razmisljam.DragR napisal/-a:Da neb dol daju pragovK so ful diskretni, niso nc izboceni al pa kej, lepo se zlijejo z avtom
To pride ko bo cajt. Verjetno bo treba v bliznji prihodnosti amortizerje zamenjat, tako da razmisljam, da bi kr gewinde ubodu, al pa vsaj en konkretn komplet amortizerjev z vzmetmi. Ampak pustmo casu cas.DragR napisal/-a:plus mogoce nizanje.
V teh dneh grem do licarja. Ravno zaradi teh razlogov + se ene par stvari je za postimat.DragR napisal/-a:Edin se enkrat bi jih mogoce strihnu loh zarad kamenckov, pa levo obrobo zrihtat.

Sej poleg spojlercka bo treba se levo obrobo zrihtat pa ene par malenkosti. Spomladi pa poliranje!nightmare napisal/-a:Lep je lep.Spojlercek prebarvat pa nalepko dol pa bo bomba.Kdaj se kej dobimo da mal poslikamo pa primirjamo?Sm pozabu da nimas servota,sranje.
Tudi meni je to padlo na misel. Katalizator je gor ja. Bom pa dal preverit v kakem stanju je.nightmare napisal/-a:Katalizator mas?Pomoje je lahko glede na to da motor lepo laufa za premalo moci kriu edino ispusen sistem.Fuc katalizator,kak cudn lonc itd.
men je to 19ka delala pred kratkim,ko je bila izolacija na kablih od potencimetra fuc tak kot pr zigeju,ko sem zadevo izoliral je zdaj boljse.Waxxx napisal/-a:
Poleg tega pa smo ugotovili, da avto obcutno premalo potegne. Ne vem vec ce lahko recem, da je temu vzrok dolg pocitek avta. Motor za moje pojme lepo laufa, ne spuca nobenih cudnih zvokov, tud zvrti se lepo do konca. Ampak ni to to! Ne da vsega od sebe. Druga loputa se sicer cuti, ampak je preskok prevec blag. Ce primerjam z Esmeraldo, se mi zdi ko da bi 1.4 vozu!
Tako da iscem kaj bi lahko bil vzrok. S predlogi na plano!
Kamot! Zato sem jih pustu v originalni velikosti!clio open napisal/-a:Madona je lep avto... Ce te ne mot par slikc siba na moj kompmen se pa ta nalepka dopade, lepo se ujame z meglenkami
osebno bi znakec zamenu z novejsim, pa pragovi so mi taki togi... Mal dinamike jim manjka... Drgac pa ful lep clio, luci so k nove