Clio I 1.8 16V, l.'93 - Jaguar (zimsko spanje)

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

nightmare napisal/-a:Sam svasta Hofer je pa cist ist k pr nas,se park plac je identicen.A so usi isti al kaj?

Aja,pragove dej dol :wink:
ja vsi hofri so isti ja :wink:

drgac pa ke mate v veleju hofer ? :shock:

aja sj res tm zad... zravn omv?

as kje zravn ti tm doma ?
Slika
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Ta je na Selah. Takoj za Intersparom proti SG. Mamo pa se enga v Pesju! 8)

Trgovin ko solate, a kupna moc minimalna! :lol:
Slika
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

ja ja Pes je! :lol:
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Da neb dol daju pragov :) K so ful diskretni, niso nc izboceni al pa kej, lepo se zlijejo z avtom, to je res edina stvar k bi jo jz dau na kerga kol ventilarja, plus mogoce nizanje. :) Edin se enkrat bi jih mogoce strihnu loh zarad kamenckov, pa levo obrobo zrihtat. :)
Slika
Uporabniški avatar
Waxxx

DragR napisal/-a:Da neb dol daju pragov :) K so ful diskretni, niso nc izboceni al pa kej, lepo se zlijejo z avtom
Sem enakega mnenja, tako da o dolpotegu ne razmisljam.
DragR napisal/-a:plus mogoce nizanje. :)
To pride ko bo cajt. Verjetno bo treba v bliznji prihodnosti amortizerje zamenjat, tako da razmisljam, da bi kr gewinde ubodu, al pa vsaj en konkretn komplet amortizerjev z vzmetmi. Ampak pustmo casu cas.
DragR napisal/-a:Edin se enkrat bi jih mogoce strihnu loh zarad kamenckov, pa levo obrobo zrihtat. :)
V teh dneh grem do licarja. Ravno zaradi teh razlogov + se ene par stvari je za postimat.
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Dubu dns nalepke in so zakon,hvala.

Dve ste ze gor. :D :oops:
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Waxxx, redno spremljam tvojo temo ze od zacetka (komentiram bolj malo) in moram rect da sem zelo vesel, da si ga koncno registriral. Cuvaj ga sedaj ko je zima, da ne koncas v kakem jarku! To bi bila katastrofa!!!

LP
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
Waxxx

Bom pazu nanj, brez skrbi! :wink:

Sem predolgo sanju o tem avtu in se zanj prevec zrtvoval, da bi ga zarad neke bedarije unicu! :oops:
Slika
Uporabniški avatar
Waxxx

Evo, pa se malo kvalitetnejsih slik!
Slika Slika Slika

Ta stajling dodatek je poizkusno gor. Mogoce je malo prevelik, drugac se mi pa kr dopade! ;)
Slika Slika Slika

Gremo dalje - malo notranjosti:
Slika Slika Slika

Pa motorni prostor:
Slika

Spojler, katerega je potrebno na novo strihnat, ker se je lak odluscu:
Slika

Sva se pa js in Primoz Five ucer matrala s ciscenjem hladilnega sistema. Js res ne vem od kje toliko usedlin. K da bi kavo not vlili! V ekspanzijsko se sploh ni vidlo! :roll: Zdej je stanje dosti boljse! Celo nivo tekocine se vidi! 8)
Slika

Poleg tega pa smo ugotovili, da avto obcutno premalo potegne. Ne vem vec ce lahko recem, da je temu vzrok dolg pocitek avta. Motor za moje pojme lepo laufa, ne spuca nobenih cudnih zvokov, tud zvrti se lepo do konca. Ampak ni to to! Ne da vsega od sebe. Druga loputa se sicer cuti, ampak je preskok prevec blag. Ce primerjam z Esmeraldo, se mi zdi ko da bi 1.4 vozu! :roll:

Tako da iscem kaj bi lahko bil vzrok. S predlogi na plano! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Lep je lep.Spojlercek prebarvat pa nalepko dol pa bo bomba.Kdaj se kej dobimo da mal poslikamo pa primirjamo?Sm pozabu da nimas servota,sranje. :?
Katalizator mas?Pomoje je lahko glede na to da motor lepo laufa za premalo moci kriu edino ispusen sistem.Fuc katalizator,kak cudn lonc itd.
Uporabniški avatar
Waxxx

nightmare napisal/-a:Lep je lep.Spojlercek prebarvat pa nalepko dol pa bo bomba.Kdaj se kej dobimo da mal poslikamo pa primirjamo?Sm pozabu da nimas servota,sranje. :?
Sej poleg spojlercka bo treba se levo obrobo zrihtat pa ene par malenkosti. Spomladi pa poliranje! 8)

Drugac pa servota niti ne pogresam. Vsaj na zimskih gumah ne! :lol:
nightmare napisal/-a:Katalizator mas?Pomoje je lahko glede na to da motor lepo laufa za premalo moci kriu edino ispusen sistem.Fuc katalizator,kak cudn lonc itd.
Tudi meni je to padlo na misel. Katalizator je gor ja. Bom pa dal preverit v kakem stanju je.
Slika
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Nalepko dol! :roll:
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

Waxxx napisal/-a:
Poleg tega pa smo ugotovili, da avto obcutno premalo potegne. Ne vem vec ce lahko recem, da je temu vzrok dolg pocitek avta. Motor za moje pojme lepo laufa, ne spuca nobenih cudnih zvokov, tud zvrti se lepo do konca. Ampak ni to to! Ne da vsega od sebe. Druga loputa se sicer cuti, ampak je preskok prevec blag. Ce primerjam z Esmeraldo, se mi zdi ko da bi 1.4 vozu! :roll:

Tako da iscem kaj bi lahko bil vzrok. S predlogi na plano! :wink:
men je to 19ka delala pred kratkim,ko je bila izolacija na kablih od potencimetra fuc tak kot pr zigeju,ko sem zadevo izoliral je zdaj boljse.
avto pa je zaspal pr enih 4500 do 5000 rpm,mogoce je to,ne me pa resno jemat,za f7p sem laik :?
Uporabniški avatar
Waxxx

clio open napisal/-a:Madona je lep avto... Ce te ne mot par slikc siba na moj komp :D men se pa ta nalepka dopade, lepo se ujame z meglenkami :D osebno bi znakec zamenu z novejsim, pa pragovi so mi taki togi... Mal dinamike jim manjka... Drgac pa ful lep clio, luci so k nove :shock:
Kamot! Zato sem jih pustu v originalni velikosti! ;)

Tud js sem ravno zarad tega ubodu tako barvno kombinacijo!
Si bom pa naredu nekoliko manjso, ta je prevelika, pa se malo bolje bom barvno uskladil! 8)

Obe sta letnik 92! ;)
Jih bom pa spucu se z notranje strani. Mi je pa bedno k je eno steklo poceno zarad kamencka! :roll:

Edit:
Sem tud posnel (sicer je cesko, ampak ok) en PULL. Pac tisti k vete kolk mora it, lahko malo primerjate. :roll:
Zadnjič spremenil Waxxx, dne 23 Nov 2008, 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Ce je z valverjem vse v redu more it bols kot kerakol 16v 19-ka. Pr mojmu se "kick" pr 4k rpm u prvi pa v drugi kr konkretno obcuti, pol v visjih brzinah se pa vec al mn sam se slis preskok.

Sm zdele se video pogledu, in se takoj porajta da je slabp k pr men, mam en video od 30 do 90, sam je na facebooku, tko da vrjetn ga bo pokazal sam tistim k ste prjavleni.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=35266169804
Slika
Zaklenjeno