Kaj sem danes naredil s svojim Renaultom...
Re: Kaj sem danes naredil s svojim Renaultom...
Narejena optika.. Iz -10 in + 11
na 0-0.. 
Navadne zarnice zamenjal z xsenon.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
zakumi napisal/-a:Navadne zarnice zamenjal z xsenon.
Poslikaj avto pa naloži sliko, me zanima kako izgleda. In če se ne blešči preveč.
Upam da neboš imel problemov z modrimi, ker si jih dal v parabolo.
lp
halogenske in xsenon je velika razlika v svetilnosti to sveti xsenon

led dnevne luči

led dnevne luči

To itaq da je razlika ogromna, sem imel v meganu 2, ampak tisti je imel lečo in nisem imel nobenih problemov, tudi na tehničnem ne. V tega pa ne upam ker ima parabolo in se 5x bolj blešči kot na leči, tudi če daš h7r žarnico not pa tudi zato, ker poznam eno par ljudi ki so dobili kazen , izredni tehnični itd...
Ka maš pa to v dnevnih? ledice? če ja katere? Sam sem jih sprobal 5 vrst pa z tazadnjimi so me ustavili modri pa sem se komaj pregovoril in jih nato zamenjal z rumenimi, V sonci se sploh ni videlo če gori kaj ali ne.
Ka maš pa to v dnevnih? ledice? če ja katere? Sam sem jih sprobal 5 vrst pa z tazadnjimi so me ustavili modri pa sem se komaj pregovoril in jih nato zamenjal z rumenimi, V sonci se sploh ni videlo če gori kaj ali ne.
- domzikales
- Kraj: Velenje
Kupil koloteke za svojega rs-a (da bi jih zamenjal,ker so stari malenkost napokani) in glej ga zlomka, naročil napačne!!Kako sem jezen :S In vrgel z poštnino vred 123€ v smeti!!! Če koga zanima mu jih zelo poceni prodam...
Kar te ne uniči, te okrepi!
za rsa imaš koloteke iz 3h delov 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
saj sem napisal ledUrosJ napisal/-a:To itaq da je razlika ogromna, sem imel v meganu 2, ampak tisti je imel lečo in nisem imel nobenih problemov, tudi na tehničnem ne. V tega pa ne upam ker ima parabolo in se 5x bolj blešči kot na leči, tudi če daš h7r žarnico not pa tudi zato, ker poznam eno par ljudi ki so dobili kazen , izredni tehnični itd...

Menjan zadnji nosilic avspuha..Nic vec zvenketanja.. 
malo podbrobneje prebral ˝navodila za uporabo˝ mojega megana in ugotovil, da z 2 zaporednim pritiskom na gumb zakleni (na kartici) lahko zaprem tudi vsa okna(če so odprta). Vsak dan nekaj novega 
Clio pa tega nima bedaaaa
baje se da s testerjem aktivirat tud odpiranje 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Pol pa treba kjerga najdt z testerjem [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Iz 172 naredil 172 cup 
Squealing tire is a happy tire