Clio mk3 1.4 16V 2005 by Dano
Re: Clio mk3 1.4 16V 2005 by Dano
ja dober dober, samo slike bi pa s telefonom boljše naredil
za take nočne rabiš stojalo in dolg čas osvetlitve
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
ja na stojalu je biu, za ostalo nevem, k se ne razumem v to...Shusuglao napisal/-a:ja dober dober, samo slike bi pa s telefonom boljše naredil
ampak tut on je nov v tem, to je blo pa itak za test...
DRIVE THE CHANGE
Ko kupis fotoaparat,znanja ne dobis zraven tako da.... Fant ima smisel in voljo... slike bodo pa vsak dan boljse... ne Shus?
Dano.... moje mnenje o avtu itak poznas... tak da...
da poznam poznam... ni RS... ja?Damchy napisal/-a:Ko kupis fotoaparat,znanja ne dobis zraven tako da.... Fant ima smisel in voljo... slike bodo pa vsak dan boljse... ne Shus?
DRIVE THE CHANGE
Nisem nič pozdravil, ker nisem bil prepričan da si ti. Sem moral najprej pogledati slike, da sem vedel za sigurno.Dano1987 napisal/-a:hvala... ja jst glih se ne spomnem da bi te srečau kje, a si kej pozdravu?franko napisal/-a:Prejšnji teden sem te videl v ločni. Lep je.
use se da sam če se če
No pol veš za drugič...franko napisal/-a:Nisem nič pozdravil, ker nisem bil prepričan da si ti. Sem moral najprej pogledati slike, da sem vedel za sigurno.Dano1987 napisal/-a:hvala... ja jst glih se ne spomnem da bi te srečau kje, a si kej pozdravu?franko napisal/-a:Prejšnji teden sem te videl v ločni. Lep je.
DRIVE THE CHANGE
Javljanje po dougem času...
Počasi se začenjajo nadaljna urejanja na mojem avtku...
Ker pač delam v firmi kjer se tapicira sm se odloču pretapicirat strop, ter sprednji in zadnji stebriček in to v leder...
Začelo se je tko...
(opravičujem se za slabe slike ker je blo vse na hitro slikano in živčnost je bila malo prisotna .
)

Malo žičk je viselo...

Ni mi pa jasno kaj ta karton dela sred strehe... hehe...

že pretapicirano (tako čudno se sveti zato ker je biu spucan strop po tapiciranju in je še malo moker

zadnji stebriček - pred

po

rezultat

Dost svetlejši zgleda leder zarad tega flash-a ... ko bom detaljno avto počistiu in bo še dan bom narediu malo boljše slike z digitalcem...
Kaj se pa tiče samega rezultata sem sam zelo zadovoljen...
LP ... Dano
Počasi se začenjajo nadaljna urejanja na mojem avtku...
Ker pač delam v firmi kjer se tapicira sm se odloču pretapicirat strop, ter sprednji in zadnji stebriček in to v leder...
Začelo se je tko...
(opravičujem se za slabe slike ker je blo vse na hitro slikano in živčnost je bila malo prisotna .

Malo žičk je viselo...

Ni mi pa jasno kaj ta karton dela sred strehe... hehe...

že pretapicirano (tako čudno se sveti zato ker je biu spucan strop po tapiciranju in je še malo moker

zadnji stebriček - pred

po

rezultat

Dost svetlejši zgleda leder zarad tega flash-a ... ko bom detaljno avto počistiu in bo še dan bom narediu malo boljše slike z digitalcem...
Kaj se pa tiče samega rezultata sem sam zelo zadovoljen...
LP ... Dano
DRIVE THE CHANGE
lepo
s čem pa to lepiš gor?
s čem pa to lepiš gor?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Videl v živo, super! 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Shusuglao napisal/-a:lepo![]()
s čem pa to lepiš gor?
DRIVE THE CHANGE
OOOUUUJJJEEEAAAAAskopusnik napisal/-a:Videl v živo, super!
DRIVE THE CHANGE
Živijo evo i ja sm se odloču spt malo javljat po letu dni ker v tem času me je res minilo do tega vozila in je biu večinoma celo leto isti le feltne so se menjavale za foro in nič posebnega.... potem spt en dan mi je narediu klik v glavi in sm se odloču da avto porihtam tako kot sm si že prej zamisliu... in ja recimo da mi je uspelo... nekaj slik malo za prikaz ampak nič posebnega... :
Avto je biu večinoma takšen:

pol se je začelo malo nenormalno :

in vrniu se na nekaj recimo normalnega za zimo :

no za tem je pa padla odločitev: rihtanje desne strani (ki je doživela skok ograje na cesto
) barvanje letvic, znižanje, 17 coll platišča, ponovno tapiciranje stropa pa še luči zadnje sm zamenjau pred tem, itd itd...
ekšn

rezultat:

ponovno tapiciranje stropa v alkantaro:

Vmes se je še ozvočenje porihtalo malo malo ledic dodalo ampak to še mogoče kej objavim zaenkrat gremo dalje s tem: po rihtanju je blo to tako na original vzmetenju :

potem paaaaa

No tako se je dogajalo... avto je zdej v podnu... in kam sreče je že naletela lisica in nekaj nasedanj tako da zdej najprej je treba zamenjat plastiko pod motorjem
in srednji lonec..
edino kar še mislim naredit je dat prednjo haubo v karbon folijo pa kakšne xenon zmontirat pa mooogoooče kakšne druge feltne... no to je to...
LP...Dano
Avto je biu večinoma takšen:

pol se je začelo malo nenormalno :

in vrniu se na nekaj recimo normalnega za zimo :

no za tem je pa padla odločitev: rihtanje desne strani (ki je doživela skok ograje na cesto
ekšn

rezultat:

ponovno tapiciranje stropa v alkantaro:

Vmes se je še ozvočenje porihtalo malo malo ledic dodalo ampak to še mogoče kej objavim zaenkrat gremo dalje s tem: po rihtanju je blo to tako na original vzmetenju :

potem paaaaa

No tako se je dogajalo... avto je zdej v podnu... in kam sreče je že naletela lisica in nekaj nasedanj tako da zdej najprej je treba zamenjat plastiko pod motorjem
LP...Dano
DRIVE THE CHANGE
Lep je zdej tko da ne pretiravat s carbon folijo
ene tomason tn1 al pa tn4 črne mu nabavi pa rdeč rob pa si zmagu 
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Upam da se hecaš no.....mateichk napisal/-a:Lep je zdej tko da ne pretiravat s carbon folijoene tomason tn1 al pa tn4 črne mu nabavi pa rdeč rob pa si zmagu
Sam ste res brez idej eni. Tehle tomasonk nima res še noben.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.