2013 Renault Zoe

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
benfr1
Kraj: Novo mesto

Re: 2013 Renault Zoe

Odgovor Napisal/-a benfr1 »

Ja, te avte imajo verjetno res uradni prodajalci, Avantcar... Za kupce pa tu vidimo kako je xD
The only thing constant in life is change.
Francois de la Rochefoucauld

Renault Laguna Coupe Monaco GP
Uporabniški avatar
crf

Odgovor Napisal/-a crf »

Zagotovo ne od kupcev :) 3 na prodajalca pa je...
The Big Boss @ EVSVET.eu
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Ja, tole zna biti večina o Avantcarja. RNS je svojega testnega šele pred kratkim registriral, so čakali odločbo o subvenciji, Malgaj svojega testnega ne vem al je že, al tudi še ne.

Moj je bil naročen 15.4.2015, naročenih je ene deset komadov a le moj in tisti od Kemijskega inštituta imata znanega kupca. Obeh še ni [emoji53]

Je pa avto raketa, z mesta, pol zmanjka. Se mi zdi, da so tko zmapiral pedal za plin, da najprej avto ful skoč, pol ga zmanjka in do 100 prideš šele po tm ene 12 sekundah. Kia Soul EV je mel to drugač, un ni tko skoču, čeprov je zgolj za par kil težji, ima pa dost močnej motor.
Slika
Uporabniški avatar
picinni
Kraj: Trojane

Odgovor Napisal/-a picinni »

Tega, ki ga imam jaz na testu je tudi od Avantcarja. Sicer pa po enemu dnevu uporabe lahko rečem, da izpolnjuje moje potrebe, kljub temu, da delam okoli 80 do 120 km na dan. Včeraj sem jih naredil 90. Pa je bilo še cca. za 30 kilometrov vožnje. Je bila pa klima skozi vklopljena in večino sem se vozil brez ECO.
Malo me moti dolžina polnjenja doma saj proizvajalec obljublja, da na domačo vtičnico napolniš v 6 - 9 urah. No, sam sem ga dal polniti pri 30% izpraznjenosti in mi je, ko sem ga priključil na polnjenje pokazalo, da se bo polnil 13 ur....
Pa še nekaj, a ima kakšno posebno foro, namreč, ko ga dam polniti (doma) se vklopi ventilator. Ta za hlajenje el. motorja. Ko sem ga pa danes priključil v mestu na črpalko pa ni videti, da se bi ta ventilator vklopil...Kdo ve o tem kaj več??
Uporabniški avatar
crf

Odgovor Napisal/-a crf »

Kolikor vem se ventilator vklaplja čisto po potrebi. Če mu je vroče. Ponavadi se prej vklopi po dolgi vožnji. če bi bil pa hladen, bi pa pričakoval da se na 10A sploh nebi vklopil...
The Big Boss @ EVSVET.eu
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

Je pa avto raketa, z mesta, pol zmanjka. Se mi zdi, da so tko zmapiral pedal za plin, da najprej avto ful skoč, pol ga zmanjka in do 100 prideš šele po tm ene 12 sekundah. Kia Soul EV je mel to drugač, un ni tko skoču, čeprov je zgolj za par kil težji, ima pa dost močnej motor.
saj veš kaj sledi, jaz že voham gume :lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
crf

Odgovor Napisal/-a crf »

Hehe, ne da se izklopit ASRa :)
The Big Boss @ EVSVET.eu
Uporabniški avatar
picinni

Kar se tiče vklopa ventilatorja, sem ugotovil, da se vklopi samo, če je avto priklopljen na polnilec takoj po vožnji pa še to, če je zunanja temperatura 28+ stopinj celzija. Ko sem se namreč malo prej okoli osme ure pripeljal iz Celja in ga priklopil ni vklopilo ventilatorja. Tako da je res odvisno glede na to koliko je zunaj vroče in niti ne koliko ga tišiš, po mojem občutku. Bomo videli v naslednjih dneh kako se bo obnašal.
Uporabniški avatar
picinni

Glede ventilatorja...Vklopi se tudi med polnjenjem, če mu je vroče. Sem ga polnil v garaži pa je bila kar topla, ko sem stopil vanjo :) .
Skratka tale avto mi je vsak dan bolj všeč. Je pa res, da se čez ovinke pelje skoraj kot kak kombi. Se čuti da ima tono in pol.
@Drejchi, si bil ti danes z Zoeom v Domžalah pri Deichmanu?
Uporabniški avatar
Drejchi

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Bil. [emoji1]
Slika
Uporabniški avatar
revier

Odgovor Napisal/-a revier »

Nekdo se je v petek med 19 in 20 uro z ZOE-tom peljal na štajerski avtocesti proti Celju (Ljubljana-Celje) malo je manjkalo pa bi ga razbil, se zaletel v rovornjak...( telefon...)
Uporabniški avatar
picinni

Drejchi napisal/-a:Bil. [emoji1]
Bi se ustavil, da bi kakšno rekla pa ni bilo časa.
Uporabniški avatar
picinni

revier napisal/-a:Nekdo se je v petek med 19 in 20 uro z ZOE-tom peljal na štajerski avtocesti proti Celju (Ljubljana-Celje) malo je manjkalo pa bi ga razbil, se zaletel v rovornjak...( telefon...)
Tega sem pa srečal ob tej uri, ko sem se vračal iz Celja na AC. Ja, telefon je hudič. Zaradi tega vsak dan vidim bolj ali manj podobne situacije :evil: .
Uporabniški avatar
picinni

Po 330 prevoženih kilometrih sem ga danes vrnil nazaj. Moram reči, da kar s težkim srcem. Bi ga imel. Električni avto bi mi pokril vsaj 90% vseh voženj, navkljub temu, da povprečno naredim nekje 90 km na dan.
Uporabniški avatar
crf

Odgovor Napisal/-a crf »

Super da nisi našel nič posebaj slabega :) Kot drugi avto mislim da ustreza 99.9% družin.... Za prvi pa res ne vsem... mogoče pa 50%.
The Big Boss @ EVSVET.eu
Odgovori